Πήγαμε με το αμάξι στην Πράγα και ο γκρουμ μάς οδήγησε στο χώρο στάθμευσης της αυλής, πήρε τις βαλίτσες μας και μας έφερε στο ξενοδοχείο. Οι υπάλληλοι της υποδοχής ήταν λες και μας περίμεναν και μας εξήγησαν όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου (όπως το πρωινό που περιλαμβάνεται στην τιμή, τη σύνδεση με το τραμ και το μετρό, μόνο 3 τετράγωνα απόσταση, και τις διαθέσιμες ξεναγήσεις). Η όλη διαδικασία της εγγραφής δεν πραγματοποιήθηκε στην υποδοχή, αλλά στους καναπέδες!
Τους ζητήσαμε κάποια πρόταση για εκείνο το βράδυ και η κυρία που ήταν στην υποδοχή μας έδωσε κάποιες ιδέες, και μάλιστα έγραψε σε ένα χαρτί οδηγίες για το πώς να πάμε ως εκεί. Οι υπάλληλοι στο πρωινό την επόμενη μέρα (και κάθε μέρα όσο ήμασταν εκεί) ήταν πολύ φιλόξενοι και μας αναγνώρισαν και μας ετοίμασαν τα ποτά που θέλαμε. Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να περάσουμε ωραία στο εστιατόριο. Ακόμα και όταν αποφασίσαμε να φάμε στο ξενοδοχείο. Οι υπάλληλοι της καθαριότητας έδειξαν κατανόηση όταν τους ζητήσαμε να καθαρίσουν το δωμάτιο αργότερα.
Τα δωμάτια ήταν άνετα, τα μαξιλάρια και τα σκεπάσματα ήταν αρκετά και τα παράθυρα άνοιγαν εύκολα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, τρία τετράγωνα από το ποτάμι και τις δημόσιες μεταφορές.
- General Hotel Prague