Μείναμε 3 βράδια στο Savic και όλα ήταν τέλεια. Το ξενοδοχείο είναι πολύ όμορφο, σε τέλεια περιοχή, μέσα στην παλιά πόλη. Οι υπάλληλοι ήταν όλοι τους εξυπηρετικοί, φιλικοί και επιμελείς. Το πρωινό ήταν πολύ καλό, με αρκετές επιλογές. Κάτι πολύ καλό ήταν η μηχανή Nespresso στο δωμάτιο, και άλλη μια στο πρωινό! Αν και όπως είπε κάποιος είχε μόνο 3 σακουλίτσες καφέ στο δωμάτιο,ζήτησα παραπάνω και μου έφεραν. Το δωμάτιο ήταν καλοσχεδιασμένο και είχαμε ένα κρεβάτι με οροφή, ένα μικρό καναπέ και μια καρέκλα στο δωμάτιο 208. Οι γονείς μου ήταν στο δωμάτιο 207, και τους φάνηκε λίγο ζεστό, ακόμα και όταν η θέρμανση ήταν κλειστή. Κάτι που έγραψα και στο χαρτί εντυπώσεων του ξενοδοχείου ήταν ότι θα ήταν ωραίο αν πρόσθεταν κάποια αγγλικά κανάλια πέρα από το CNN. Το κρεβάτι ήταν πάρα πολύ άνετο και τα είδη προσωπικής υγιεινής ήταν κορυφαία. Ήταν πολύ ευχάριστη η διαμονή και σίγουρα θα το πρότεινα και θα έμενα ξανά εδώ. Να δοκιμάσετε τη ζεστή σοκολάτα στις καφετέριες, είναι πολύ ωραία. Πήγαμε σε 3 εστιατόρια, Nebozizek, Carmelita & Phenix. Όλα πάρα πολύ καλά από άποψη φαγητού και εξυπηρέτησης. Αλλά έχετε το νου σας, τα δωρεάν ποτά στο Phenix μπορεί να μην είναι και τόσο δωρεάν!!