Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Hotel Residence Retezova: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
Retezova 9, Πράγα 110 00, Τσεχική Δημοκρατία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Hotel Residence Retezova
4.5 5 αστέρων 268 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

268 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Παλιά πόλη(29)
  • Γέφυρα Charles(15)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(7)
  • Πολύ καθαρό(7)
  • Σαλόνι(6)
  • Θα έμενα οπωσδήποτε(3)
  • Ebel ακριβώς δίπλα(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (63) | Ζευγάρια (116) | Επιχειρηματίες (12)
Ημερομηνία Βαθμός
Βανκούβερ, Καναδάς
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Στο Residence - Retezova στην Πράγα θα είστε σαν στο σπίτι σας”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Δεκέμβριος 2010

Είναι το τέλειο μέρος για να ανακαλύψετε την Πράγα: τέλεια τοποθεσία (5 λεπτά από τη γέφυρα Charles στο ιστορικό κέντρο), απίστευτα εξυπηρετικό προσωπικό και καθαρά και άνετα δωμάτια. Είχαμε κάνει κράτηση στο διαμέρισμα Madrid και θα μας είχε αρέσει (το είδαμε για να ξέρουμε στο μέλλον). Αλλά μας έδωσαν αναβάθμιση στο διαμέρισμα Paris που ήταν πολύ μεγάλο και ωραίο. Και τα δυο αυτά δωμάτια έχουν θέα στο δρόμο, οπότε είναι φωτεινά. Ο δρόμος είναι κεντρικός αλλά ήσυχος. Έχει μια καφετέρια δίπλα από το ξενοδοχείο που σερβίρει πρωινό. Το όλο σκηνικό σας μεταφέρει αιώνες πριν, σε μια άλλη Πράγα. Ήταν υπέροχα.

Η Magdalena και το προσωπικό της μιλάνε αγγλικά και είναι πολύ εξυπηρετικοί. Μας πρότειναν εστιατόρια στην περιοχή, μας βοήθησαν να κατατοπιστούμε και να αισθανθούμε ευπρόσδεκτοι στην πόλη τους. Αν μείνετε στο διαμέρισμα Paris να ξέρετε ότι έχει ένα φως πάνω από το νεροχύτη στην κουζίνα. Εμείς δεν το προσέξαμε την πρώτη μέρα γιατί δε φαίνεται. Χωρίς αυτό η κουζίνα είναι λίγο σκοτεινή το βράδυ αν μαγειρεύετε. Αλλά με το φως είναι εντάξει. Δεν έχω κανένα παράπονο. Σίγουρα θα ήθελα να μείνω ξανά εδώ.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Μελβούρνη, Αυστραλία
Έμπειρος Σχολιαστής
10 κριτικές 10 κριτικές
Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
15 χρήσιμες ψήφοι 15 χρήσιμες ψήφοι
“Φανταστική εμπειρία”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Νοέμβριος 2010 μέσω κινητής συσκευής
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Εγώ και η γυναίκα μου μείναμε 3 βράδια στο ξενοδοχείο. Αρχικά είχαμε κλείσει το δωμάτιο Rio de Janero αλλά όταν φτάσαμε μας έδωσαν αναβάθμιση στο δωμάτιο Paris που είναι στον τελευταίο όροφο (νομίζω ο τρίτος). Το δωμάτιο Paris είναι ένα διαμέρισμα με διαφορετικά επίπεδα. Έχει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο επάνω και 2 μονά και ένα μπάνιο κάτω. Το δωμάτιο Paris είναι πολύ όμορφο και οι ξύλινοι δοκοί το κάνουν ακόμα πιο ωραίο. Το δωμάτιο είχε και μια μικρή κουζίνα και δορυφορική τηλεόραση, όχι ότι θα τη χρειαστείτε αν έρθετε για διακοπές. Το ξενοδοχείο είναι στην παλιά πόλη ακριβώς, περίπου 200 μέτρα από την πλατεία και 500 μέτρα από τη γέφυρα charles. Οι υπάλληλοι είναι πολύ εξυπηρετικοί και κανόνισαν πρόθυμα ως έκπληξη για τη γυναίκα μου, τριαντάφυλλα και ένα μπουκάλι bohemian sekt. Εγώ και η γυναίκα μου θα μέναμε σίγουρα σε αυτό το ξενοδοχείο, και σίγουρα θα το συστήναμε και σε άλλους!

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Ίρβιν, Καλιφόρνια
1 κριτική
“Precious apartments in the perfect position”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Μάϊος 2012
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Higher floors suites are large and bright.
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Απρίλιος 2012, ταξίδεψε με την οικογένεια

Οι ταξιδιώτες που είδαν Hotel Residence Retezova, είδαν επίσης

Unitas Hotel
5 5 αστέρων 555 Κριτικές
Πράγα, Βοημία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d275502?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Arcadia Residence
5 5 αστέρων 710 Κριτικές
Πράγα, Βοημία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d612009?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Jewel Hotel
5 5 αστέρων 56 Κριτικές
Πράγα, Βοημία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d276551?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 673 ξενοδοχείων στην περιοχή Πράγα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Hotel Residence Retezova: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Hotel Residence Retezova

• Residence Retezova Hotel
  • Residence Retezova Prague
Διεύθυνση: Retezova 9, Πράγα 110 00, Τσεχική Δημοκρατία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 109 € - 269 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Residence Retezova, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Hotel Residence Retezova
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών