foberi topothesia alla xalia anakainisi.ta domatia thymizoun to palio xenia.den katalaveno giati na ta xreonoun toso akriva.to proino htan arketa kalo.
- Santa Marina Arachova

Σε καλό σημείο, άνετο δωμάτιο, ωραία θέα. Το ξενοδοχείο είναι παλιό και αυτό φαίνεται. Η εξυπηρέτηση δεν ήταν και τόσο καλή, ακόμα κι όταν είπαμε ότι δεν έχει θέρμανση στο δωμάτιό μας και ενώ η θερμοκρασία έξω ήταν 0, έστειλαν έναν τεχνικό μετά από 2 ώρες. Πολύ ακριβό σε σχέση με αυτό που προσφέρει.
Μείναμε σε μια τεράστια σουίτα με πολύ άδειο χώρο. Του έλειπε μια ζεστή και ωραία διακόσμηση.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο με ωραία θέα και μπορείς να πας με τα πόδια όπου θες στο χωριό. Έχει μια πολύ ζεστή αίθουσα υποδοχής.
Το πρωινό ήταν καλό.
Ωστόσο αυτό το ξενοδοχείο είναι ακριβό/υπερτιμημένο.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Santa Marina, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.