μια κακή εμπειρία πριν καν αρχίσουν οι διακοπές μας....έχοντας πάρει άδεια απο την δουλειά μας και εγώ και η γυναίκα μου, έχοντας φροντίσει για το ποιός θα φυλάξει το μωρό, (και καποιος που έχει αναλογη εμπειρία ξέρει πόσο πολύπλοκο θέμα μπορεί να γίνει), η γυναίκα μου προχώρησε σε on line reservation μέσω του site του ξενοδοχείου.(ημέρα Παρασκευή). Η τιμή για 2 διανυκτερεύσεις σε στανταρντ δωμάτιο ήταν στα ε104 το βράδυ. Οταν προχωρήσαμε στην επικύρωση της κράτησης εμφανίστηκε μύνημα που έλεγε οτι "κάποιο πρόβλημα στην κράτηση σας και προσπαθείστε πάλι". Οταν προσπαθήσαμε πάλι η τιμη ήταν πια..ε180. Φυσικό επακόλουθο η τηλεφωνική επικοινωνία. Επικοινωνήσαμε αμέσως με την κοπέλα στις κρατήσεις (την Ευαγγελία) και μας είπε ότι η τιμή είναι 120ε το βράδυ για Τρίτη - Τετάρτη, της είπα το πρόβλήμα που προέκυψε με το site τους και τελικά μας άφησε το δωμάτιο στα 110ε, και έδωσε τον αριθμό λογαριασμό της τραπεζάς τους και είπαμε ότι μέχρι την προηγούμενη της αφιξής μας θα της καταθέσουμε τα χρήματα.
Τη Δευτέρα το πρωί, επικοινήσαμε μαζί της για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση και καταθέτουμε τα χρήματα, μετά από μισή ώρα καλεί η κοπέλα την συζηγο και της ζητάει να μη καταθέσει τα χρήματα γιατι και καλά έχουν πρόβλημα με την γεννήτριά τους και το ξενοδοχείο δεν θα λειτουργήσει. Ετσι όπως παρουσίασε τα πράγματα η Ευαγγελία καλό θα ήταν να μην πάμε καν προς Αράχωβα γιατί γίνεται ο κακός χαμός από πλευράς καιρού. Για να γίνει πιο πειστική μάλιστα μας είπε ότι καποιοι ένοικοι που είχαν ήδη παει ...έφυγαν, και όλες οι κρατήσεις για τις επόμενες μέρες ...ακυρώνονταν. Έτσι και εμεις ....ακυρώσαμε το διήμερό μας μιας και τα άλλα ξενοδοχεία της περιοχής ήταν γεμάτα και φυσικά δεν είχαμε καμία διάθεση να πληρώσουμε ...τα γαμπριατικα... μιας και η ιστορια συνεχίζεται ως εξής¨
Τρίτη πρωί λέμε να ξανακάνουμε μια πρόσπάθεια για διήμερο αυτή τη φορά Πέμπτη - Παρασκευή που φαινόταν ο καιρός να καλυτερεύει.
Παίρνουμε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο και αυτή τη φορά το σηκώνει ένας κύριος, που μας ενημερώνει ότι φυσικά και λειτουργεί το ξενοδοχείο κανονικά και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τη γεννήτρια του,και ότι η τιμή του δωματίου την Πέμπτη είναι 180ε και την Παρασκευή 250ε. (!!!!!)
Όταν τον ενημερώνω ότι είχαμε κλείσει με 110ε και ότι δεν ήρθαμε γιατί μας ενημέρωσε η συναδελφός του ότι δεν λειτουργεί το ξενοδοχείο, στην αρχή είπε ότι δεν δουλεύει καμία κοπέλα στο ξενοδοχείο με αυτό το όνομα, ότι είχα παρει σε άλλο ξενοδοχείο και ότι είχα κάνει λάθος, όταν του είπα το όνομά της, θυμήθηκε ότι δουλεύει μια κοπέλα με το όνομα Ευαγγελία αλλά έχει άδεια. Με ύφος σκοπτικό το λιγότερο και σίγουρα με εντελως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, προφασιζόμενοι απίθανες ιστορίες κατάφεραν να χαλασουν το διημερο μας και να εισπράξουν μια αρνητική κριτική.
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.