Προτίμησα να γράψω αυτήν την κριτική στην Ελληνική γλώσσα,προκειμένου να γίνω καλύτερα κατανοητός.Είναι η δεύτερη φορά που επιλέγω να κάνω κράτηση σε ξενοδοχείο που η διάρκεια παραμονής μου συνέπιπται με την έναρξη λειτουργίας του.Η πρώτη ήταν απογοητευτική και επρόκειτο για το KRESTEN ROYAL VILLAS το οποίο τελικώς δεν άνοιξε και με εγκαταστήσανε σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.Η δεύτερη φόρα ήταν κάπως καλύτερη(ATRIUM PLATINUM) αφού το ξενοδοχείο κατόρθωσε να ανοίξει μερικώς(μόνο οι όροφοι 6-7 και μερικώς ο 5 λειτουργούσαν κατά την παραμονη μου).Το ξενοδοχείο θυμίζε εργοτάξιο παρ'όλα αυτά πρέπει να τονίσω ότι η παρουσία των συνεργείων δεν έδειχνε να ενοχλεί τον κόσμο.Κατά την άφιξη μου αφού έκαναν check-in σε μόλις λίγα λεπτά με ενημέρωσαν ότι το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο και ότι θα μπορούσα να περιμένω στο POOL Bar πίνωντας ότι ρόφημα επιθυμούσα κερασμένο από την διεύθυνση.Περίμενα για περίπου 30' λεπτά,ευχάριστα θα μπορούσα να πω,οπότε υπάλληλος του ξενοδοχείου με οδήγησε στο δωμάτιο.Επρόκειτο για ένα Deluxe room with pool το οποίο βρισκόταν στον 7ο όροφο(718).Το δωμάτιο ήταν εντυπωσιακό και ειδικότερα το μπάνιο,όπου σε μέγεθος δεν νομίζω ότι μπορείς να συναντήσεις σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο.Η πισίνα αποδείχτηκε χαλαρωτική,αν και αρκετές φορές ήταν βρώμικη και θα όφειλε το προσωπικό να την ελεγχεί ποιό τακτικά.Δυστυχώς από το δωμάτιο ενώ διέθετε μίνι-μπάρ και φοριαμό ασφαλείας(ιδιαίτερα χρήσιμα),δεν διέθετε καλάθι απορριμάτων στο υπνοδωμάτιο,υποχρεωνόσουν να πετάς οτιδήποτε άχρηστο στο καλάθι που βρισκόταν στην τουαλέτα,ενώ επίσης δε διέθετε παντόφλες κα μπουρνούζι(όπως και διαφημίζετε στις παροχές του δωματίου στο site ).Επίσης καλό θα ήταν να αντικαταστήσουν αυτόν τον άκομψο και δυσλειτουργικό δερμάτινο πάγκο με ένα εύχρηστο μικρό καθιστικό ή δύο πολυθρόνες.Αν εξαιρέσω αυτά και την έλλειψη internet(είτε σταθερού είτε wi fi),το ξενοδοχείο προτείνετε για χαλαρωτικές διακοπές,αφού βρίσκεται σε σημείο μακρυά από τα μεγάλα club της περιοχής.Θέλω να ευχαρηστήσω το προσωπικό που παρ'όλες τις ελλείψεις προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι το ATRIUM PLATINUM αξίζει στο μέλλον να συγκαταλέγεται στα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού.Επίσης κλείνωντας θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στο προσωπικό της υποδοχής ότι καλό είναι να ενημερώνουν τους πελάτες ότι η παραλία δεν ανήκει στο ξενοδοχείο(όπως αναγράφεται στο έντυπο)και οι ξαπλώστρες χρεώνονται γιατί αρκετές φορές έβλεπα να απαιτούν από τους υπεύθυνους της παραλίας να τους επιτρέψουν να κάτσουν χωρίς χρέωση στις ξαπλώστρες με την αιτιολογία ότι ήταν πελάτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου επιδεικνύοντας τη κάρτα κλειδί.
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.