- Strand Hotel Copenhagen
- Copenhagen Strand Hotel

Το ξενοδοχείο Strand είναι σε ιδανικό σημείο. Μείναμε εκεί 4 βράδια. Είναι μόνο 5 λεπτά από το λεωφορείο και το Nyhavn και μόνο 10 λεπτά προς το μετρό και το Stroget. Σίγουρα σας το προτείνω και σίγουρα θα μείνω ξανά εκεί!
Μείναμε τρία βράδια στο ξενοδοχείο Strand επειδή η γυναίκα μου συμμετείχε σε ένα συνέδριο. Το ξενοδοχείο είναι σε τέλειο σημείο, όλα τα αξιοθέατα της Κοπεγχάγης είναι κοντά. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό.
Το καθιστικό και το εστιατόριο είναι ευχάριστοι και άνετοι χώροι, έχουν τη γοητεία μια παλιάς, ανακαινισμένης αποθήκης. Το δωμάτιό μας ήταν μικρό, αλλά μας άρεσε η μοντέρνα τηλεόραση LCD και το δωρεάν ίντερνετ. Όπως και να 'χει, ποιος θα έμενε στο ξενοδοχείο όταν έχει τόσα αξιοθέατα τριγύρω.... Το συστήνουμε!
Μείναμε στο ξενοδοχείο Strand πριν φύγουμε για μια κρουαζιέρα στις 9-11-2010. Η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ καλή, από το αεροδρόμιο με το μετρό και στο λιμάνι με μετρό και ταξί. Τα δωμάτια ήταν πολύ ωραία και το πρωινό ΔΕΝ ήταν το τυπικό ερυωπαϊκό με ψωμί, τυριά και φρούτα. Είχε πάρα πολλές επιλογές. Οι υπάλληλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί πάντα. Ένα ακόμα καλό που έχει το ξενοδοχείο είναι ότι έχει ίντερνετ. Σίγουρα θα έμενα ξανά εδώ!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο CopenHagen Strand, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.