- Airotel Achaia Beach Patras
- Airotel Achaia Beach Hotel Patras

Μείναμε εδώ για ένα βράδυ στο δρόμο μας προς Δελφούς και δεν περιμέναμε να μας αρέσει τόσο - αφού την επόμενη μέρα μείναμε μέχρι αργά. Το ξενοδοχείο είναι φανταστικό! Το δωμάτιό μας ήταν στο τέλος του πάνω ορόφου και είχαμε φοβερή θέα την πισίνα, την παραλία (που είναι ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο) και το καλύτερο, τη γέφυρα. Το πρωινό ήταν υπέροχο και μας άρεσε που πηγαίναμε με τα πόδια στην παραλία, και μετά μπορούσαμε να κολυμπήσουμε και στην πισίνα όταν επιστρέφαμε στα δωμάτια.
Αν και είναι λίγο μακριά από το κέντρο της Πάτρας, το ξενοδοχείο είναι κοντά σε κάποια εστιατόρια και η θέα είναι ασύγκριτη. Σίγουρα θα μείνω παραπάνω μέρες την επόμενη φορά που θα είμαι στην Ελλάδα!
Το ξενοδοχείο είναι ακριβώς μπροστά από την παραλία, πολύ άνετα. Έχει μια τεράστια πισίνα με πολύ καθαρά νερά και λίγο πιο δίπλα μπορείς να πας στην παραλία, με δυο βήματα. Είχαμε δωμάτιο με μπαλκόνι και πανέμορφη θέα της γέφυρας που συνδέει την κυρίως Ελλάδα με την Πελοπόννησο. Τα δωμάτια είναι μεγάλα, πολύ καθαρά και καλοδιατηρημένα. Το προσωπικό ήταν φιλικό, αν και λίγο επίσημο. Μας άρεσε πολύ ο πλούσιος μπουφές του πρωινού που είχε πολλές επιλογές. Και το πάρκινγκ είναι δωρεάν μπροστά από το ξενοδοχείο. Το μόνο κακό ήταν (όπως και με πολλά άλλα ελληνικά ξενοδοχεία) ότι δυσκολευτήκαμε πολύ μέχρι να το βρούμε. Δεν έχει πινακίδες προς τον Καστελλόκαμπο και στους χάρτες της Google είναι σε λάθος σημείο! Αλλά τελικά τα καταφέραμε, αφού ρωτήσαμε πολλούς ντόποιους για οδηγίες.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Airotel Achaia Beach, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.