Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Daios Luxury Living: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
59 Nikis Ave, Θεσσαλονίκη 54622, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Daios Luxury Living
4.5 5 αστέρων 85 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“τελειο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Δεκέμβριος 2011

εμεινα στις 17-12-2011 για ενα βραδυ στο ξενοδοχειο μαζι με την γυναικα μου και την κορη μου στην business suite 407. ηταν παραγματικα η τελεια διαμονη. το κρεββατι τεραστιο , τα μπανια πεντακαθαρα, δωρεαν mini bar και laptop. το εστιατοριο φανταστικο . το συστεινω ανεπυφυλακτα σε οσους θεωρουν οτι το καταλυμμα παιζει πολυ μεγαλο βαθμο για το πως θα περασει καποιος ενα τελειο σαββατοκυριακο

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“A great place to stay”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Νοέμβριος 2011

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Μόσχα, Ρωσία
Έμπειρος Συντελεστής
32 κριτικές 32 κριτικές
Κριτικές σε 20 πόλεις Κριτικές σε 20 πόλεις
31 χρήσιμες ψήφοι 31 χρήσιμες ψήφοι
“Ίσως το καλύτερο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Φεβρουάριος 2011

Εγώ και ο γιος μου αποφασίσαμε να μείνουμε στο ξενοδοχείο Daios τυχαία, αλλά πλέον μπορώ να πω ότι ήταν η σωστή επιλογή. Πάρα πολύ φιλικό ξενοδοχείο με όλα τα απαραίτητα, και υπέροχο προσωπικό πρωινό. Τώρα ξέρω που θα μένω όποτε έρχομαι στη Θεσσαλονίκη!

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
“Ωραίο ξενοδοχείο”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Ιανουάριος 2011

Μείναμε μόνο δυο μέρες στο ξενοδοχείο daios. Τα δωμάτια ήταν καθαρά και η θέα ήταν φανταστική.

Σίγουρα θα ξαναπάμε.

4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“Υπέροχη διαμονή”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 11 Ιανουάριος 2011

Μείναμε στο ξενοδοχείο Daios για δυο βράδια. Κλείσαμε με μια προσφορά (χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων) και ήταν καλή επιλογή. Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ βολικό σημείο, ανάμεσα στην πλατεία Αριστοτέλους και το Λευκό Πύργο, μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα. Οι κοινοί χώροι στο ξενοδοχείο είναι πολύ ωραίοι (τραπεζαρία, υποδοχή, μπαρ) το ίδιο και το δωμάτιο. Το πρωινό είναι πολύ ωραίο, είχαν και δωρεάν μίνι μπαρ (νερό, χυμό, μπύρα, κόκα κόλα) που το ξαναγέμιζαν κάθε μέρα, δεν το έχω ξαναπετύχει αυτό! Στην τιμή του δωματίου ήταν και το πάρκινγκ (που κανονικά κάνει 14 ευρώ) και επιπλέον, όταν ζητήσαμε να αφήσουμε το αμάξι εκεί για τις επόμενες πέντε μέρες (μετά το τσεκ-άουτ), δέχτηκαν πρόθυμα (για 14 ευρώ τη μέρα). Το ξενοδοχείο έχει ένα πολύ ωραίο και κομψό μπαρ-εστιατόριο, που έχει βραδιές τζαζ. Δεν κάτσαμε όμως γιατί ήταν πολύ ακριβό.

Το προσωπικό ήταν υπέροχο, μας εξυπηρετούσαν πρόθυμα και διευκόλυναν πολύ τη διαμονή μας στη Θεσσαλονίκη. Τους χρωστάμε ένα ευχαριστώ και όταν ξαναπάμε στη Θεσσαλονίκη θα είναι χαρά μας να μείνουμε ξανά σε αυτό το ξενοδοχείο!

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής

Οι ταξιδιώτες που είδαν Daios Luxury Living, είδαν επίσης

The Met Hotel
4,5 5 αστέρων 196 Κριτικές
Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1536409?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Daios Cove Luxury Resort & Villas
4,5 5 αστέρων 260 Κριτικές
Βαθύ, Νομός Χανίων
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2176287?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Excelsior
4,5 5 αστέρων 69 Κριτικές
Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1642872?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 73 ξενοδοχείων στην περιοχή Θεσσαλονίκη, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Daios Luxury Living: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Daios Luxury Living

• Daios Luxury Living Thessaloniki
  • Daios Luxury Living Hotel Thessaloniki
Διεύθυνση: 59 Nikis Ave, Θεσσαλονίκη 54622, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 109 € - 269 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Daios Luxury Living, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Daios Luxury Living
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών