Όλα θετικά εκτός από την πρόσβαση στο internet.Ίσως απαιτείται αναβάθμιση της
σύνδεσης λόγω του ότι υπήρχαν στιγμές που ήταν πάρα πολύ αργή η σύνδεση στο internet.

Όλα θετικά εκτός από την πρόσβαση στο internet.Ίσως απαιτείται αναβάθμιση της
Υπάρχει πολύ καλή καθαριότητα,το μπάρ ειναι υπέροχο και το πρωινό πολύ πλούσιο και ποιοτικό. Το δωμάτιο ειναι πλήρες και το μπάνιο πολύ καθαρό.Γενικά ειναι άριστος συνδυασμός τιμής και ποιότητας.
Άνετα δωμάτια, παρα πολύ καλό service, φιλόξενο προσωπικό, αρκετά ικανοποιητικό πρωινό, πολύ καθαρό. Στα αρνητικά, μέτριο location, σκληρά στρώματα (για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον), στο γυμναστήριο δεν υπάρχουν αλτήρες με βάρη.
Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο σας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε...το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό..επίσης το ότι το ξενοδοχείο είχε χώρο για parking με έβγαλε από τον κόπο και την κούραση για να βρω..
Η διαμονή μου στο ξενοδοχείο θα μου μείνει αξέχαστη!!Ολοι οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικοί, το δωμάτιο καθαρό και ζεστό.Το πρωινό που φάγαμε επίσης ήταν άψογο!!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Grand Hotel Palace Thessaloniki, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.