Το πρωινό δυστυχώς ανεπαρκές. Κατα τα άλλα το ξενοδοχείο και το δωμάτιο μύριζε καθαριότητα. Βασικό η τοποθεσία του σε πολύ κεντρικό σημείο που βόλευε ακόμα κ με τα ποδια να κάνεις τις μετακινήσεις σου.

Το ξενοδοχείο είναι στο κέντρο ,βολικό για της δουλειές μας, αλλά όχι αν έχεις αυτοκίνητο. όταν φτάσαμε, έπρεπε να πληρώσουμε έξτρα για να παρκάρουμε το αυτοκίνητο μας, και τελικά δεν φυλαγόταν το πάρκινγκ 24 ώρες όπως μας διαβεβαίωσαν.Και τα 2 δωμάτια που είχαμε, μύριζαν κλεισούρα, ενώ στους διαδρόμους υπάρχει έντονο άρωμα χώρου, η μοκέτα μας στο δωμάτιο ήταν άθλια, σιχαινόσουν να πατήσεις, είχε τρίχες και όλο κάτι λεκέδες σαν σπέρμα και αίμα, οι τοίχοι είναι απαράδεκτα λεπτοί για ξενοδοχείο, ακούγαμε τα διπλανά δωμάτια στα οποία είχαν τηλεόραση και στο άλλο ροχάλιζαν, το πρωινό πολυ φτωχό, το μπάνιο απελπιστικά μικρό και τρέχουν τα νερά μέχρι έξω. το βράδυ καθώς βγήκαμε, αντιμετωπίσαμε έναν αγενή υπάλληλο στην υποδοχή, που ούτε για μπουζουξίδικο εθνικής δεν κάνει, που έκανε διάφορα σχόλια!!! θα δοκιμάσουμε άλλο ξενοδοχείο τον επόμενο μήνα.
Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, φιλικό προσωπικό, καθαρό, σε πολύ καλή θέση (στο κέντρο) 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι, κοντά στα πάντα. Και η τιμή είναι πολύ καλή. Ασύρματο ίντερνετ, και μικρή τηλεόραση LCD. Το πρωινό ήταν καλό, πολύ ωραίο ψωμί. Σίγουρα θα πρότεινα αυτό το ξενοδοχείο σε όποιον θέλει να μείνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ίσως το ξενοδοχείο με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στη Θεσσαλονίκη. Δώσαμε 50 ευρώ με πρωινό για ένα ωραίο και πολύ καθαρό δίκλινο με μικροσκοπικό μπάνιο, καθόλου ωραίο πρωινό αλλά πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πριν 3 μήνες. Ένα πρόβλημα είναι το στρώμα στο κρεβάτι, έπρεπε να το αλλάξουν, αλλά η καθαρίστρια έβαλε κουβέρτες κάτω από το σεντόνια και έγινε πιο απαλό και άνετο. Γενικά προτείνω αυτό το ξενοδοχείο σε ταξιδιώτες που ταξιδεύουν οικονομικά, αλλά όχι μόνο σε αυτούς.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Ilisia, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.