Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Lucy Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

5.0 από 5
Kalamitsa Beach, Καβάλα 654 04, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Lucy Hotel
4.0 5 αστέρων 59 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

59 κριτικές της κοινότητάς μας

Τύπος ταξιδιού
Ημερομηνία Βαθμός
Κομοτηνή, Ελλάδα
1 κριτική
“ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ..ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Οκτώβριος 2011

Ξεκινώντας χρονολογικά απο την επιλογή του ξενοδοχείου, το πρώτο πράγμα που εξέτασα ήταν η θέση του δίπλα στη θάλασσα και η άμεση πρόσβαση σε αυτη. Με την άφιξή μου μετέπειτα στο Lucy Hotel στάθηκα τυχερός γιατι αντίκρισα, εκτός απο την υπέροχη θέα και υπέροχους ανθρώπους που απαρτίζουν το συγκρότημα, ικανούς να πάρουν κάθε αγχωτικό παράγοντα της καθημερινότητας απο πάνω σου μέ ένα μόνο χαμόγελο, με μια ζεστή ''καλημέρα'' και εν τέλει με μια απίστευτη εξυπηρέτηση. Όσον αφορά τα δωμάτια, είναι όλα ανακαινισμένα με στύλ, η καθαριότητα εντός και εκτός του δωματίου αποτελεσματική και ο ευρύτερος χώρος του ξενοδοχείου πολύ προσεγμένος.

• Έμεινε στις Αύγουστος 2011, ταξίδεψε μόνος
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Veria, Imathia, Greece
1 κριτική
“Το καλυτερο Ξενοδοχειο στην Καβαλα”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Οκτώβριος 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ξενοδοχείο, με απιστευτη θεα στην θαλασσα, άριστη εξυπηρέτηση από όλα τα μέλη του προσωπικού, το φαγητό (πρωινό και δείπνο) προσεγμένο, τα δωμάτια άνετα, καθαρά με πολύ καλό κλιματισμό. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο προσωπικο που φροντίζει για την εικόνα αυτή και που με το χαμόγελο και τη καλή διάθεση κλέβει τις εντυπώσεις.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Αθήνα, Ελλάδα
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Lucy Hotel: simply the best in Kavala”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 20 Απρίλιος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Καταπληκτικό ξενοδοχείο, με θέα απίστευτη, άριστη εξυπηρέτηση από όλα τα μέλη του προσωπικού, το φαγητό (πρωινό και δείπνο) προσεγμένο, τα δωμάτια άνετα, καθαρά με πολύ καλό κλιματισμό. Πολλά συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό που φροντίζει για την εικόνα αυτή και που με το χαμόγελο και τη καλή διάθεση κλέβει τις εντυπώσεις.

• Έμεινε στις Απρίλιος 2011
Αθήνα, Ελλάδα
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Τέλειος γάμος στο πιο τέλειο ξενοδοχείο της πόλης!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 13 Δεκέμβριος 2010

Το ξενοδοχείο LUCY είναι το μέρος που επιλέξαμε για να κάνουμε τη δεξίωση του γάμου μας πριν 5 εβδομάδες και για να φιλοξενήσουμε και τους καλεσμένους μας (35 άτομα). Μείναμε εκεί και μια εβδομάδα πριν το γάμο, ήταν η πρώτη μας επιλογή γιατί βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της πόλης και η θέα είναι εκπληκτική! Τα δωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα, πολύ καθαρά και με πολύ ωραία διακόσμηση! Δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ που να μη μας αρέσει. Οι υπάλληλοι ήταν πραγματικά απίστευτοι! Όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί, εξυπηρετικοί και έδειξαν μεγάλη κατανόηση για όλες μας τις ανάγκες (γιατί είχαμε κόσμο που έφτανε από όλη τη χώρα σε διάφορες ώρες εκτός της ώρας του κανονικού τσεκ ιν, αλλά τους αντιμετώπισαν όλους με πολύ επαγγελματικό και ευγενικό τρόπο). Ο διευθυντής του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε με ό,τι κι αν ζητήσαμε (πολλά πολλά πράγματα). Η δεξίωση του γάμου ήταν όπως ελπίζαμε και ακόμα καλύτερα. Το φαγητό και η εξυπηρέτηση ήταν υπέροχα από κάθε άποψη! Και όσον αφορά τους καλεσμένους μας που έμειναν στο ξενοδοχείο, όλοι τους ενθουσιάστηκαν με το ξενοδοχείο. Μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για το προσωπικό, την τοποθεσία και όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά (η καθαρίστρια έλεγχε τα δωμάτια δυο φορές την ημέρα και πάντα άφηνε σοκολατάκια στα μαξιλάρια μας, το πρωινό ήταν νοστιμότατο και άφθονο, το μπάνιο ήταν γεμάτο ανέσεις και χνουδωτές πετσέτες, τα κρεβάτια ήταν παρα πολύ άνετα και μεγάλα, και το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν ευχάριστο, φιλικό αλλά από κάθε άποψη επαγγελματίες!!).

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τη διαμονή μας εκεί όλη την εβδομάδα πριν το γάμο και το ίδιο ισχύει και για τους καλεσμένους μας!!

Σίγουρα θα προτείναμε αυτό το ξενοδοχείο σε όλους! Ο συνδυασμός της τέλειας τοποθεσίας, της φανταστικής εξυπηρέτησης και του απίστευτα εξυπηρετικού προσωπικού είναι αξεπέραστος!!

Σας ευχαριστώ όλους για αυτό τον υπέροχο, αξέχαστο γάμο!!

Peter & Irene

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
“Ξενοδοχείο lucy, τέλειος προορισμός”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 30 Νοέμβριος 2010

Το ξενοδοχείο lucy είναι τέλειο... συνδυάζει τα πάντα!!! Μπορείτε είτε να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις τους ή να διασκεδάσετε στις πανέμορφες παραλίες της Καβάλας... Οι υπάλληλοι είναι εξαιρετικοί και πάντα διατεθειμένοι να σε εξυπηρετήσουν... Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ένα ζεστό και κομψό μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε κλασικά και παραδοσιακά πιάτα, καθώς και κρασί εξαιρετικής ποιότητας!!! Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο σε όλους τους επισκέπτες αυτής της σελίδας και σε όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, και για όσους κάνουν διακοπές.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε για εργασία
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής

Οι ταξιδιώτες που είδαν Lucy Hotel, είδαν επίσης

Airotel Galaxy
4,5 5 αστέρων 31 Κριτικές
Καβάλα, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d250725?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Egnatia Hotel
4 5 αστέρων 22 Κριτικές
Καβάλα, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d496139?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Εσπέρια
3,5 5 αστέρων 17 Κριτικές
Καβάλα, Μακεδονία
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d496166?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 14 ξενοδοχείων στην περιοχή Καβάλα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Lucy Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Lucy Hotel

Kalamitsa Beach, Καβάλα 654 04, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 73 € - 154 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Lucy Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Lucy Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών