Μείναμε ένα βράδυ με την κόρη μας. Βρήκαμε το ξενοδοχείο από το ίντερνετ και είδαμε πολύ προσεκτικά την ιστοσελίδα. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν είδαμε ότι το ξενοδοχείο είναι ακόμα καλύτερο απ' ό,τι φαινόταν στο ίντερνετ. Τα δωμάτια και το μπάνιο είχαν ωραία διακόσμηση και ήταν πολύ καθαρά. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική, η θέα ήταν υπέροχη και το πρωινό ήταν καλό. Μερικά ακόμα πράγματα που μας άρεσαν: αν και ήταν αρχές Μαΐου, τα δωμάτια από τα περισσότερα (κυρίως καλοκαιρινά) ξενοδοχεία είναι ακόμα κρύα και έχουν υγρασία, αλλά το δικό μας ήταν ζεστό. Το φαγητό δεν είχε μεγάλη ποικιλία (κατανοητό επειδή δεν ήταν σεζόν υψηλής ζήτησης) και οι τιμές ήταν καλές (περίπου 7 ευρώ το πιάτο). Οι σερβιτόροι ήταν πολύ καλοί και οργανωμένοι. Η διοίκηση του ξενοδοχείου ήταν και αυτή πολύ οργανωμένη και μας επέτρεψαν να πάμε σε ένα δωμάτιο με καλύτερη θέα (αν και είχαμε κάνει κράτηση στο υπόγειο) χωρίς επιπλέον χρέωση. Γενικά ήταν πολύ καλή η ποιότητα του ξενοδοχείου σε σχέση με το κόστος του και σίγουρα το συστήνουμε.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Oceanview Beach Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.
- Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας