Κάναμε κράτηση τελευταία στιγμή και βρήκαμε πολύ καλή τιμή για ένα βράδυ, και αρχικά μας άρεσε που μας υποδέχτηκαν και μας ενημέρωσαν για τον καιρό, και μας ρώτησαν αν μας άρεσε το δωμάτιό μας. Η υπηρεσία δωματίου και το φαγητο ήταν πολύ ωραία. Ο χώρος της πισίνας είναι πολύ κομψός. Χαίρομαι όμως που δεν πληρώσαμε ολόκληρη την τιμή γιατί υπήρχαν πολλά σημεία που το έκαναν να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που έχεις από ένα ξενοδοχείο 4/5 αστέρων. Το δωμάτιο ήταν πολύ ζεστό και ένας υπάλληλος είπε "έτσι είναι στην Ελλάδα, τι περίμενες;" - περίμενα ένα δωμάτιο σε θερμοκρασία που μου επιτρέπει να κοιμηθώ. Μου είπαν να ανοίξω την μπαλκονόπορτα, αλλά επειδή απ' έξω είχε ένα δρόμο με πολλή κίνηση, δεν ήταν και ό,τι πιο ιδανικό. Το βραδινό ήταν καλό αλλά οι υπάλληλοι έφτιαχναν την αίθουσα επειδή είχαν πριν ένα μεγάλο γκρουπ, και έκαναν πάρα πολύ θόρυβο. Τουλάχιστον ο μπάρμαν ζήτησε συγνώμη για τη φασαρία. νομίζω ότι οι σερβιτόροι ήταν πολύ κουρασμένοι από όλη τη μέρα και δεν άντεχαν άλλους πελάτες την ώρα που πήγαμε εμείς να φάμε.