Είχα ξαναπάει στο Νυδρί και κάναμε κράτηση στο Ξενοδοχείο Δήμητρα γιατί ξέραμε πού βρίσκεται, που για μας είναι το ιδανικό σημείο. Και μάλιστα μας έδωσαν το δωμάτιο 12 που έχει ένα μικρό μπαλκόνι με θέα την πισίνα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει κουρτίνες στα 3 μικρά παράθυρα και το φως έμπαινε μέσα μόλις ξημέρωνε (κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν πλεονέκτημα αυτό). Η μπαλκονόπορτα είχε κουρτίνες και πατζούρια! Τα δωμάτια είχαν ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για τις διακοπές σας, και τα κρατούσαν πάντα καθαρά. Έχει και κλιματισμό, αν χρειαστείτε, με μικρή χρέωση. Μπορεί να είναι λίγο στριμωγμένα στην πισίνα όταν θα έχει πολύ κόσμο, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, θα μπορείτε να πάτε σε ένα άλλο ξενοδοχείο και να χρησιμοποιήσετε τη δική τους.
Το μπαρ στην πισίνα, 'Rouge Booze' το έχουν ανεξάρτητα από το ξενοδοχείο οι Ali & Simon, και οι δύο από την Αθήνα, και είναι πολύ καλοί οικοδεσπότες, και τους κάνουν όλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.
Το Νυδρί έχει πολλές καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια, και τα περισσότερα έχουν χαλαρή ατμόσφαιρα, αν και κάποια θέλουν να σε σερβίρουν με το ζόρι. Το αγαπημένο μας ήταν το Ιόνιο, μπροστά, με θέα τον κόλπο, ακριβώς μετά από το βασικό φέρι. Έχει παραδοσιακό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές. Μπορείτε να παραγγείλετε ό,τι θέλετε, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.
Και το Όλα Καλά, στο κεντρικό δρόμο δίπλα από το Bubbles bar. Ο "Ανάποδος Γιώργος" και η οικογένειά του είναι πολύ φιλόξενοι και το φαγητό είναι υπέροχο, και συνδυάζει ελληνικά και διεθνή πιάτα. Έχουν μέχρι και αγγλικό πρωινό, που είναι ιδανικό μετά από ξενύχτι.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Demetra Studios, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.
- Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας