Έμεινα με τον άντρα μου και 10 ακόμα φίλους μας εδώ για ένα γάμο. Το δωμάτιό μας ήταν πολύ απλό. Το μόνο καλό που έχω να πω είναι ότι ο κλιματισμός λειτουργούσε καλά. Πολλά απαραίτητα πράγματα έλειπαν - η ταμπελίτσα "μην ενοχλείτε", ποτήρια, πιστολάκι, μίνι μπαρ. Είχε ένα χαρτί με τιμές για το μίνι μπαρ, αλλά δεν είχε ψυγείο! Ήταν εκνευριστικό. Ρωτήσαμε στην υποδοχή και μας είπαν ότι έδωσαν ψυγείο στους φίλους μας. Από τα 6 δωμάτια μόνο 1 είχε ψυγείο. Ένα άλλο είχε πρόβλημα με την πόρτα του μπάνιου, δεν έκλεινε. Το ντους ήταν πολύ μικρό, ένας πολύ μικρός χώρος και μια κουρτίνα. Το νερό δεν έφευγε αρκετά γρήγορα. Το μικρό μας μπαλκόνι είχε θέα σε μια βρώμικη αυλή. Θα ανεβάσω μια φωτογραφία.
Η διακόσμηση ήταν σε στυλ δεκαετίας του '70, αφού λέγαμε για πλάκα ότι για πρωινό θα έχει dairylea και κρακεράκια. Δεν πήγαμε για πρωινό παρά μόνο την τρίτη μέρα και είχαν όντως dairylea! Είχε επίσης φρυγανιές, ψωμί, επεξεργασμένα αλλαντικά, πορτοκαλάδα, νερό και τσάι. Οπότε δεν ξαναπήγαμε.
Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο υπόγειο πάρκινγκ. Είναι πολύ χαμηλά και γεμάτο κολώνες, οπότε δε φτάνει που είναι δύσκολο να παρκάρεις, πρέπει να χωρέσεις το punto σε αυτές τις στενές στροφές και στις απότομες κλίσεις, που ήταν σχεδόν αδύνατον. Ο άντρας μου είναι εξαιρετικός οδηγός και μπορεί να παρκάρει οπουδήποτε, αλλά όλοι μας δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό το πάρκινγκ. Καταφέραμε να παρκάρουμε στο δρόμο το τελευταίο βράδυ, αλλά το ξενοδοχείο και πάλι μας χρέωσε για το υπόγειο πάρκινγκ, μόνο μετά από καβγά αφαίρεσαν αυτή τη χρέωση.
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι πολύ καλή. Η λίμνη, η παλιά πόλη και τα εστιατόρια είναι όλα 5 λεπτά με τα πόδια. Τα Ιωάννινα είναι μια υπέροχη ορεινή πόλη, που δεν έχει και πολλούς τουρίστες, οπότε έχει μια ηρεμία που δε θα τη βρείτε στα παράλια. Εκεί κοντά είναι και το φαράγγι του Βίκου, που είναι εκπληκτικό. Το ξενοδοχείο είναι φτηνό για Ιωάννινα (60 ευρώ τη βραδιά) και επειδή ήμασταν εδώ για έναν ελληνικό γάμο δεν περάσαμε και πολλή ώρα στο ξενοδοχείο. Αν αποφασίσετε να μείνετε εδώ, να έχετε χαμηλές προσδοκίες!