Κάναμε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο από το booking.com για 2 βράδια, για το ταξίδι μας στη Βόρεια Ελλάδα.
Ζητήσαμε 2 δωμάτια μη καπνιστών και κάναμε κράτηση σε αυτό το ξενοδοχείο γιατί δέχονται τη μόνη πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιώ (amex). Όταν φτάσαμε μας έδωσαν ένα ωραίο δωμάτιο, αλλά ήταν γεμάτο καπνό: δεν είχαν δωμάτια μη καπνιστών. Και μάλιστα το εστιατόριο, το μπαρ και η υποδοχή είναι σε έναν χώρο και όπως παντού στην Ελλάδα, καπνίζουν πολύ. Το πρωί, σερβίρουν το πρωινό στον ίδιο χώρο, που μυρίζει τσιγαρίλα και δεν το απολαύσαμε.
Και όταν κάναμε τσεκ άουτ μάς είπαν ότι δε δέχονται την κάρτα amex. Στην κράτηση ήταν επιβεβαιωμένο ότι τη δέχονται. Οπότε βρήκαμε τον μπελά μας επειδή δεν είχαμε μετρητά. Στο τέλος κάποιος άλλος πλήρωσε για μένα!! Φαντάζεστε πόσο ντράπηκα.
Οπότε ΜΗΝ ΠΑΤΕ σε αυτό το μέρος, αν δεν μπορούν να είναι ειλικρινείς δεν αξίζουν τα λεφτά σας.
Και επίσης, στο ίντερνετ έλεγε ότι είναι μόνο 1,5 χλμ ως το κέντρο των Ιωαννίνων, αλλά στην πραγματικότητα ήταν 4,5 χλμ, οπότε δε γινόταν να το κάνεις με τα πόδια, ήθελες αμάξι.