Μείναμε στα διαμερίσματα Christopher τον Αύγουστο.
Μας άρεσε πολύ ό,τι είδαμε. Αν και ήμασταν μόνο δύο, είχε τρία κρεβάτια και πολύ χώρο για να βάλουμε τα πράγματά μας. Το δωμάτιο ήταν καθαρό και είχε αρκετό ζεστό νερό στο ντους. Η ξενοδόχος ήταν αγγλίδα, η Helen που μπορεί να σας δώσει πολλές πληροφορίες αν θέλετε. Έχει ένα χρηματοκιβώτιο και κλιματισμό για τον οποίο πληρώσαμε 85 ευρώ για δυο εβδομάδες.
Η Πάργα είναι ένα πανέμορφο μέρος με πολύ χαρακτήρα και πολλές ταβέρνες και μπαρ. Έχει δυο παραλίες στην πόλη που έχουν πολύ κόσμο τον Αύγουστο.
Εμείς πηγαίναμε με τα πόδια στην παραλία Βάλτος, που ήταν 20 λεπτά από εκεί, μια μεγάλη παραλία που δεν είχε πολύ κόσμο. Οι δυο ξαπλώστρες και η ομπρέλα έχουν 7 ευρώ. Έχει πολλά μπαρ στην παραλία και τα ποτά και τα φαγητά που πουλάνε έχουν καλές τιμές.
Έχει και πολλά καραβάκια που πηγαίνουν στους Παξούς. Οι τιμές τους είναι mεταξύ 15 και 30 ευρώ. Μπορείτε να πάρετε και πιο μικρά καραβάκια για άλλες παραλίες.
Η Πάργα έχει πολλούς λόφους, αν δε σας αρέσει να περπατάτε, μπορεί να μη σας αρέσει εδώ, αλλά η παραλία και το λιμάνι είναι πολύ ωραία για βόλτες. Δε νιώθεις σαν να είσαι στην ηπειρωτική Ελλάδα, μοιάζει με νησί. Σίγουρα θα πηγαίναμε ξανά κάποια άλλη χρονιά.