Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Dracos Apartotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

3.5 από 5
Parga, Πάργα, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
Έκπτωση 15 % στην τιμή δωματίου
Dracos Apartotel
4.5 5 αστέρων 89 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

89 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Καλό φαγητό(3)
  • Περιοχή πισίνας(3)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(3)
  • Προσωπικό μπαρ(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (31) | Ζευγάρια (46) | Επιχειρηματίες (0)
Ημερομηνία Βαθμός
Uckfield, Ηνωμένο Βασίλειο
1 κριτική
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Φανταστικό”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Ιανουάριος 2011

Η διαμονή μας ήταν υπέροχη. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, Γιώργος, Δημήτρης, Βασίλης, Χριστίνα και Κώστας, μας έκαναν να αισθανθούμε πολύ ευπρόσδεκτοι τις 2 εβδομάδες που μείναμε εκεί, μας εξυπηρετούσαν πολύ πρόθυμα. Αυτό το ξενοδοχείο-διαμερίσματα είναι μάλλον το καλύτερο ξενοδοχείο που έχουμε μείνει ποτέ. Είναι σε υπέροχο σημείο, ολοκαίνουργιο, με μια υπέροχη πισίνα, και μια οικογένεια από γάτες, πολύ φιλική.

Η Πάργα είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζήσετε πραγματικά ελληνικές διακοπές. Κρίμα μόνο που πρέπει να πληρώσεις για να πας στην παραλία Βάλτος. Πηγαίνετε καλύτερα στις άλλες παραλίες της περιοχής που είναι πιο μικρές, πιο ήσυχες, ειναι πιο ωραία.

Οι διακοπές αυτές θα μας μείνουν αξέχαστες, για τους σωστούς λόγους. Ευχαριστούμε και για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Θα επιστρέψουμε.

Andy, Sue and Alex
10 Αυγούστου

• Έμεινε στις Αύγουστος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Scunthorpe, Ηνωμένο Βασίλειο
Έμπειρος Σχολιαστής
7 κριτικές 7 κριτικές
Κριτικές σε 6 πόλεις Κριτικές σε 6 πόλεις
17 χρήσιμες ψήφοι 17 χρήσιμες ψήφοι
“Θέλουμε να ξαναπάμε”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 30 Σεπτέμβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Χάρηκα πολύ που διαλέξαμε αυτό το ξενοδοχείο. Είχα διαβάσει πολλά καλά σχόλια στο Trip Advisor και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Όλα όσα είχα διαβάσει ισχύουν. Περάσαμε φανταστικά. Ήταν λίγο εκτός βέβαια, αλλά τελικά ήταν καλό αυτό, γιατί κάναμε τη βόλτα μας μετά το ελληνικό φαγητό και το ούζο. Τα ταξί είναι πολύ φτηνά, οπότε δεν είναι λόγος η απόσταση για να μην ξαναπάμε. Μας έφαγαν τα κουνούπια για τα καλά. Να έχετε μαζί σας κάποιο σπρέι. Το ξενοδοχείο έχει γύρω του βουνά, δέντρα, μια πανέμορφη θέα, αλλά ένας παράδεισος για τα κουνούπια. Αν δεν είχαμε κλείσει ήδη τις διακοπές μας για του χρόνου, θα επιστρέφαμε. Πρέπει να πω κάτι και για τους υπαλλήλους της καθαριότητας. Καθαρίζουν και συμμαζεύουν τόσο καλά τα δωμάτια, που αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι οι υπάλληλοι δούλευαν πολύ σκληρά, έκαναν ό,τι μπορούν για να περάσουμε ωραία. Όλοι έπαιξαν το ρόλο τους που οι διακοπές μας ήταν τόσο ωραίες.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Έμπειρος Συντελεστής
24 κριτικές 24 κριτικές
Κριτικές σε 15 πόλεις Κριτικές σε 15 πόλεις
19 χρήσιμες ψήφοι 19 χρήσιμες ψήφοι
“Το καλύτερο μέρος στην Ευρώπη”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 20 Σεπτέμβριος 2010

Για άλλη μια φορά περάσαμε τέλεια στα διαμερίσματα Δράκος στην Πάργα.

Το προσωπικό ήταν εξαιρετικό, φιλικό και εξυπηρετικό. Ο Δημήτρης, ο Βάσος και όλη η οικογένεια Δράκου είναι πάντα πρόθυμοι να σε περιποιηθούν, για να περάσεις ωραία.

Έχουμε μείνει σε πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ευρώπη και αλλού, και μας άρεσε πάρα πολύ το ξενοδοχείο Δράκος και η Πάργα.

Είναι λες και τα είχε όλα, ακριβώς το στυλ των διακοπών και το ξενοδοχείο που μας αρέσει.

Πολύ ωραία εστιατόρια και μπαρ, ιδανικά για να χαζεύεις τον κόσμο που περνάει!

Ελπίζουμε να τους δούμε όλους ξανά του χρόνου και να έρθουμε με περισσότερα μέλη της οικογένειάς μας.

Jeff & Deb Thompson

• Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Δείτε 2 ακόμη κριτικές του χρήστη UkHammers για τον προορισμό Πάργα
dimitris drakos, Owner του Dracos Apartotel, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
29 Μάϊος 2012
Hello there.. thanks for your nice review!! We are glad you liked the hotel and you enjoy your stay!
Yes it is true new mattresses have been added in all the sun beds of the pool, 44 sun beds around pool trying to make the guests feel more comfortable!. Soon we will add some new photos with the new sun beds and here, while we finish our photograph shooting.

We are also glad you enjoy Parga town so much , and that you didn't mention anything about crisis and problems that some guests are afraid to book their vacations in Greece. Parga is a small village town away from big cities , with problems!! living for many many years as a remember myself as a child with tourism, and always knows how to treat guests from around the world . I read you have noticed you were very welcome for all the places you visit in the town. Thats very important!!
Hope we see you again one day in Parga and Dracos ! take Care

Sincerely

Drakos Dimitris
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο

Οι ταξιδιώτες που είδαν Dracos Apartotel, είδαν επίσης

Boutique Hotel \
5 5 αστέρων 48 Κριτικές
Πάργα, Ήπειρος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1823320?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Lichnos Beach Hotel and Suites
4 5 αστέρων 53 Κριτικές
Πάργα, Ήπειρος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1064046?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Irida Boutique Hotel
4,5 5 αστέρων 7 Κριτικές
Πάργα, Ήπειρος
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1942412?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 30 ξενοδοχείων στην περιοχή Πάργα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Dracos Apartotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Dracos Apartotel

• Dracos Apartotel Parga
  • Dracos Apartotel Hotel Parga
Διεύθυνση: Parga, Πάργα, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 62 € - 101 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Dracos Apartotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Dracos Apartotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών