Βασικά έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο τον Μάιο του 2009. Συγνώμη που άργησα τόσο να γράψω.
Να μια πολύ ωραία θέα έξω από το δωμάτιο. Η τοποθεσία είναι ωραία.
- Omiros Hotel Mykonos

Να μια πολύ ωραία θέα έξω από το δωμάτιο. Η τοποθεσία είναι ωραία.
Από την πρώτη στιγμή που έστειλα email για να δω αν έχει δωμάτια μέχρι που μας πήραν και μας έφεραν στο αεροδρόμιο, επί 4 μέρες ο Γιάννης και η οικογένειά του ήταν υπέροχοι.
Η ίδια η τοποθεσία είναι πανέμορφη, με θέα στο χωριό και στον κόλπο στα δυτικά... φοβερό ηλιοβασίλεμα.
Πολύ ωραία διακόσμηση, στυλ "ελληνικό νησί", πολύ καθαρά δωμάτια, υπέροχος υπαίθριος χώρος που σερβίρουν το πρωινό, προτάσεις για ό,τι χρειαστείτε... Νιώθαμε σαν να μέναμε σε δικό μας σπίτι, αλλά με όλα τα πλεονεκτήματα ενός μικρού ξενοδοχείου!! Συστήνω ανεπιφύλακτα το ξενοδοχείο Όμηρος, χωρίς κανένα δισταγμό - σίγουρα θα μείνω ξανά εδώ όταν επιστρέψω στη Μύκονο!!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Ξενοδοχείο Όμηρος, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.