Μόλις επιστρέψαμε από τις διακοπές μας στα διαμερίσματα Golden Bay και τι να πω! Ήταν οι τέλειες διακοπές!
Οι υπάλληλοι είναι απίστευτα εξυπηρετικοί και φιλικοί, ό,τι και να τους ζητούσαμε το έκαναν πρόθυμα. Μας έκαναν να αισθανόμαστε πολύ ευπρόσδεκτοι.
Πήραμε αναβάθμιση σε ημιδιατροφή όσο ήμασταν εκεί που κόστιζε μόνο 12 ευρώ την ημέρα, κι έτσι γλιτώσαμε πολλά λεφτά. Αλλά άνετα θα πλήρωνα και κανονικά στο εστιατόριο, αφού το φαγητό ήταν νοστιμότατο.
Τα διαμερίσματα ήταν άψογα, και τα καθάριζαν τακτικά. Το ίδιο και η πισίνα και οι γύρω χώροι.
Ο Stuart και ο Παύλος (μπάρμαν στην πισίνα) ήταν το ιδανικό παράδειγμα των τέλειων μπάρμαν, σε κάνουν να αισθάνεσαι λες και είστε οικογένεια. Η Ράνια, η διευθύντρια, ήταν φοβερή, το ίδιο και η Ράνια η σερβιτόρα με τα λαμπερά πράσινα μάτια.
Γνωρίσαμε και γίναμε φίλοι με άλλα 6 ζευγάρια ενώ ήμασταν εκεί και υποσχεθήκαμε να κρατήσουμε επαφή. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια, ένιωθες ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να χαλαρώσεις μαζί με τους φίλους σου.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Dave και Alison ( Ali ) από το Plymouth επειδή ήταν τόσο καλή παρέα, και επίσης τους Julie και Dave ,James και Holy ,Lisa και Sarah,( και τον μικρό jay ), Tracy,james και sophie.
Τα διαμερίσματα Golden Bay είναι πλέον στην το νούμερο ένα θέρετρο διακοπών για μένα, κι ελπίζω να μπορέσω να ξαναπάω σύντομα.
Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε αυτές τις διακοπές τόσο τέλειες.
ΥΓ: Μην παίξετε ποτέ Eye spy με την Ali :-)
- Golden Bay Heraklion