Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Europa Beach Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

Analipsi, Ηράκλειο, Κρήτη 70014, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Europa Beach Hotel
4.0 5 αστέρων 108 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

108 κριτικές της κοινότητάς μας

Τύπος ταξιδιού
Ημερομηνία Βαθμός
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχο ξενοδοχείο, υπέροχο φαγητό”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 31 Ιούλιος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Έχω μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο 7 φορές. Η πρώτη το 2004 και θα ξαναπάω φέτος (Αύγουστος 2010). Αν θέλετε πολυτέλεια, μην πάτε σε αυτό το ξενοδοχείο, αλλά είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε. Είναι απίστευτα καθαρό και βλέπετε ότι το καθαρίζουν συνέχεια. Τα δωμάτια είναι ωραία και απλά αλλά έχουν τα απαραίτητα, δε μείναμε και πολύ στο δωμάτιο οπότε δε μας νοιάζει και τόσο. Τα καθαρίζουν κάθε μέρα και βάζουν καθαρές πετσέτες. Οι υπάλληλοι μάς εξυπηρετούν με προθυμία και τους έχουμε μάθει καλά πλέον, κάνουν πάντα ό,τι περνάει από το χέρι τους. Το φαγητό είναι υπέροχο, φρέσκο και έχει φρεσκοψημένο ψωμί κάθε πρωί. Άκουσα κάποιον που παραπονέθηκε, οπότε να ξέρετε ότι αν θέλετε φαστ φουντ για τα παιδιά σας, δε θα το βρείτε εδώ. Αυτό για μένα είναι καλό πράγμα. Έχει υγιεινά πιάτα, όπως μακαρονάδες που άρεσαν πολύ στα παιδιά. Και στην πισίνα έχει πίτσα και πατατάκια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πολύ ωραίο κέικ για γλυκό, και σερβίρουν και τσάι έξω στις 4 το απόγευμα. Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ καλό σημείο, έχει ένα μικρό δρόμο που δεν τον χρησιμοποιούν πολύ, ο οποίος χωρίζει το ξενοδοχείο από την παραλία. Είναι το τελευταίο ξενοδοχείο σε αυτό το δρόμο, οπότε η μόνη κίνηση είναι όσοι έρχονται εδώ. Δεν είναι η καλύτερη παραλία που έχω πάει, μόνο και μόνο επειδή όταν μπαίνεις στο νερό έχει κάποια βράχια, αλλά κατά τ' άλλα είναι όλα ωραία. Έχει μια άλλη καλύτερη παραλία λίγα βήματα πιο κάτω. Πρέπει να πληρώσετε για τις ξαπλώστρες στην παραλία, αλλά στο ξενοδοχείο έχει πολλές, και είναι δωρεάν. Το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί από την τελευταία κριτική που έγραψαν εδώ (το 2008 αν θυμάμαι καλά) και τώρα είναι πολύ καλύτερο από πριν, τα δωμάτια έχουν αλλάξει (μόνο η διακόσμηση) και το εστιατόριο (έκαναν μια ωραία υπαίθρια τραπεζαρία) και η πισίνα μπροστά, που έχει μια υπέροχη αυλή με ξαπλώστρες. Επειδή ερχόμαστε μόνο Μάιο, Ιούνιο και Σεπτέμβρη, δεν έχει πολύ κόσμο και μας αρέσει πολύ έτσι γιατί δεν έχει ποτέ ουρά στο μεσημεριανό όπως έχω ακούσει σε άλλα ξενοδοχεία. Φέτος πάμε πρώτη φορά τον Αύγουστο, ελπίζουμε να είναι το ίδιο. Μπορεί να γράψω νέα κριτική όταν γυρίσουμε. Κατά τη γνώμη μου το ξενοδοχείο έχει καλή ποιότητα για την τιμή του, πάντα περνάμε καλά και τα παιδιά μου χαίρονται που ξαναπηγαίνουμε.

• Έμεινε στις Ιούνιος 2009, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Αθήνα, Ελλάδα
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Το καλύτερο ξενοδοχείο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Ιούλιος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Γυρίσαμε χτες σπίτι από την Κρήτη και περάσαμε πολύ ωραία στο ξενοδοχείο europa beach, ήταν τέλεια. Αν θέλετε να κλείσετε ξενοδοχείο στην Κρήτη, μην το σκέφτεστε και πολύ, προτείνω το europa beach είτε είστε ζευγάρι, είτε μεγάλη παρέα.... Εγώ πέρασα τέλεια. Χαιρετίσματα στην ομάδα ψυχαγωγίας, περάσαμε τέλεια, ήδη μου λείπουν. Κι εσείς θα περάσετε, το υπόσχομαι. Σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή...

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010

• 4 5 αστέρων Άφιξη / ρεσεψιόν
    • 3 5 αστέρων Δωμάτια
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
    • 3 5 αστέρων Υπηρεσία
    • 3 5 αστέρων Επιχειρηματικές υπηρεσίες (π.χ., πρόσβαση στο Ίντερνετ)
London

• 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Άφιξη / ρεσεψιόν
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
    • 5 5 αστέρων Υπηρεσία
    • 3 5 αστέρων Επιχειρηματικές υπηρεσίες (π.χ., πρόσβαση στο Ίντερνετ)

Οι ταξιδιώτες που είδαν Europa Beach Hotel, είδαν επίσης

Ξενοδοχείο Galaxy Ηράκλειο
4,5 5 αστέρων 369 Κριτικές
Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d244469?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Agapi Beach Hotel
4 5 αστέρων 91 Κριτικές
Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d320934?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Lato Boutique Hotel
4,5 5 αστέρων 358 Κριτικές
Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d228908?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 65 ξενοδοχείων στην περιοχή Ηράκλειο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Europa Beach Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Europa Beach Hotel

• Hotel Europa Beach
  • Europa Beach Heraklion
Διεύθυνση: Analipsi, Ηράκλειο, Κρήτη 70014, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 80 € - 179 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Europa Beach Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Europa Beach Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών