Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Elounda Aqua Sol Resort: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
10 km north of Ayios Nicolaos, Ελούντα, Κρήτη 72053, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Elounda Aqua Sol Resort
4.0 5 αστέρων 146 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“ομορφες διακοπες”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 10 Σεπτέμβριος 2011

πηγαμε το πασχα στο ξενοδοχειο και περασαμε πολυ καλα μας προσεξαν πολυ ,με τον εκκλησιασμο μας στο εκκλησακι του ξενοδοχειου με τα πυροτεχνηματα μας και το γιορτινο φαγητο μας!Η πισινα του ειναι κλειστη και τα παιδια το καταευχαριστηθηκαν!

• Έμεινε στις Απρίλιος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Ένας ταξιδιώτης του Hotels.com
“το ξενοδοχειο aqua sol - δινει μαθηματα φιλοξενιας”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 20 Αύγουστος 2011
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Λέστερ, Ηνωμένο Βασίλειο
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
3 χρήσιμες ψήφοι 3 χρήσιμες ψήφοι
“Καλό αλλά το νου σας γιατί τα δωμάτια πλημμυρίζουν τον Οκτώβρη”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Ιανουάριος 2011

Κλείσαμε σε αυτό το ξενοδοχείο στη μισή τιμή, ήταν μια προσφορά τελευταίας στιγμής, ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Αλλά αν είχαμε πληρώσει κανονικά δε νομίζω ότι θα άξιζε. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό που έχει 4 αστέρια αλλά φαίνεται ότι έτσι γίνεται στις μέρες μας. Πήγαμε τον Οκτώβρη που δεν είχε πολύ κόσμο, αυτό ήταν καλό, είχε πολύ χώρο στην πισίνα και ο καιρός ήταν καλός. Οι πισίνες είναι καλές και έχει και μια ωραία μικρή πισίνα για παιδιά, που άρεσε πολύ στο μικρό μας (2 χρονών). Επειδή έχουμε δυο παιδιά ήμασταν λίγο στριμωγμένα στο δωμάτιο, αλλά το μπαλκόνι μας ήταν ωραίο και είχε θέα στη θάλασσα. Η βλακεία ήταν ότι κάθε φορά που έβρεχε (και μιλάμε για τον Οκτώβρη) το δωμάτιο πλημμύριζε, οι υπάλληλοι της καθαριότητας έρχονταν γρήγορα να καθαρίσουν αλλά δεν είναι και το καλύτερο να ξυπνάς μέσα σε μια λίμνη. Και το μπάνιο ήταν πολύ χάλια, το διαχωριστικό του ντους δεν έκανε καθόλου δουλειά, το μπάνιο γέμιζε με νερά καθε φορά που κάναμε ντους. Οπότε θα μας άρεσε πολύ αν το πάτωμά μας ήταν πιο στεγνό! Το φαγητό ήταν καλό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στα παιδιά μας άρεσε και ας μην άρεσε σε μας. Το πρωινό ήταν πολύ ωραίο. Νοικιάσαμε αμάξι και πήγαμε σε διάφορες παραλίες, εθνικά πάρκα και αρχαία, οπότε γενικά περάσαμε πολύ ωραία στις διακοπές μας. Όπως είπα, θα το πρότεινα αυτό το ξενοδοχείο αν βρείτε καλή τιμή, αλλά όχι τον Οκτώβρη!

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
Κριτικές σε 4 πόλεις Κριτικές σε 4 πόλεις
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Ωραίο αλλά όχι τέλειο”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 29 Σεπτέμβριος 2010

Έμεινα με τον φίλο μου σε αυτό το ξενoδοχείο, το δωμάτιο 122 στις 21 Σεπτεμβρίου για μια εβδομάδα. Δεν αρχίσαμε καλά γιατί μετά το ταξίδι-ταλαιπωρία από το αεροδρόμιο, φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μας είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το δωμάτιο, και ότι έπρεπε να μείνουμε στο "αδελφό" ξενοδοχείο, το Elounda Ilion για ένα βράδυ που δε μας άρεσε και τόσο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο διευθυντής μας πήγε προσωπικά εκεί και ήρθε να μας πάρει το επόμενο πρωί. Το φαγητό ήταν καλό, δεν έχουμε να πούμε κάτι αρνητικό, απλά έτυχε να πάμε στις ιταλικές λίμνες πέρυσι και το φαγητό εκεί ήταν τόσο θεϊκό που δε συγκρίνεται. Ήμασταν εκεί σε βάση all inclusive, επειδή συμφέρει. Δοκίμασα το τζιν της περιοχής ένα βράδυ, για πρώτη και τελευταία φορά, και μετά έπινα μόνο λευκό κρασί για την υπόλοιπη εβδομάδα. Δεν ήταν και τόσο ωραίο, αλλά όσο έπινες γινόταν καλύτερο! Tο προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό, η πισίνα ήταν ωραία, και δε δυσκολευτήκαμε ποτέ να βρούμε ξαπλώστρα.

Οι κρεβατοκάμαρες ήταν καλές, η δική μας ήταν τεράστια, αλλά συγκριτικά το μπαλκόνι δεν ήταν και τόσο μεγάλο, και ήταν πολύ κοντά στα διπλανά δωμάτια, άρα δε γινόταν να το χρησιμοποιήσουμε και τόσο.

Το μπαρ είναι λίγο βαρετό, θα έπρεπε να έχει πιο άνετες καρέκλες, και πιο διακριτικό φωτισμό, μερικές φορές ήταν λες και είσαι στην αίθουσα αναμονής του ξενοδοχείου.

Πήγαμε στην Ελούντα μερικές φορές. Πηγαίναμε και ερχόμασταν με τα πόδια τη μέρα, (μισή ώρα παίρνει) και με ταξί το βράδυ. Είναι ωραίο χωριό αλλά δεν έχει και πολλά πράγματα να κάνεις.

Γενικά περάσαμε ωραία, και ο καιρός ήταν υπέροχος, αλλά δε νομίζω να ξαναπάω.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Κριτικές σε 9 πόλεις Κριτικές σε 9 πόλεις
6 χρήσιμες ψήφοι 6 χρήσιμες ψήφοι
“Φανταστικό Θέρετρο!!!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Αύγουστος 2010

Μείναμε εδώ για 5 βράδια και μας άρεσε πάρα πάρα πολύ το ξενοδοχείο. Είχαμε πάρει μπανγκαλόου, ήταν τεράστιο και είχε υπέροχη θέα!!! Το πρωινό ήταν πολύ καλό και είχε πολλές επιλογές... Καθάριζαν το δωμάτιο κάθε μέρα. Ήταν πολύ ήσυχα και κοντά στην παραλία "κολοκύθα". Φανταστική ιδιωτική παραλία!!! Αν και πρέπει να πας οδικώς για 10 λεπτά και μετά να περπατήσεις 10 λεπτά, και ο δρόμος δεν είναι καλός, πρέπει να πάτε. Να πάτε μόνο το απόγευμα! Περάσαμε πολύ ωραία στο Aqua Sol και πρέπει να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου για αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

• Έμεινε στις Ιούλιος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια

Οι ταξιδιώτες που είδαν Elounda Aqua Sol Resort, είδαν επίσης

Aquila Elounda Village Hotel
4,5 5 αστέρων 302 Κριτικές
Ελούντα, Νομός Λασιθίου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1228422?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Elounda Ilion Hotel
4 5 αστέρων 128 Κριτικές
Ελούντα, Νομός Λασιθίου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d315348?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
The Peninsula Hotel
3,5 5 αστέρων 108 Κριτικές
Αγία Πελαγία, Νομός Ηρακλείου
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d660873?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 40 ξενοδοχείων στην περιοχή Ελούντα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Elounda Aqua Sol Resort: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Elounda Aqua Sol Resort

• Elounda Aqua Sol Hotel
  • Aqua Sol Elounda
Διεύθυνση: 10 km north of Ayios Nicolaos, Ελούντα, Κρήτη 72053, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 44 € - 91 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Elounda Aqua Sol Resort, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Elounda Aqua Sol Resort
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών