Φτάσαμε αργά το βράδυ οπότε δεν είδαμε την εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι μας παρά μόνο το επόμενο πρωί. Φαίνεται ο δρόμος, η Σπιναλόγκα και ο κόλπος. Το διαμέρισμα ήταν απίστευτα καθαρό και άλλαζαν συχνά τα σεντόνια και τις πετσέτες. Το προσωπικό ήταν πάντα εξυπηρετικό. Η κουζίνα στο διαμέρισμα δεν ήταν και τόσο πρακτική, αν και καταφέραμε να ετοιμάσουμε πρωινό τις περισσότερες μέρες και τρώγαμε στο μπαλκόνι με αυτή την υπέροχη θέα, οπότε αυτό μας αποζημίωσε για τις ελλιπείς παροχές. Το ξενοδοχείο έχει μια απότομη ανηφόρα μπροστά, κουραστική, την ανεβαίνεις πιο εύκολα αν κάνεις διαλείμματα. Μετά από μια μέρα είδαμε ότι έχει ένα δρόμο που αν και είναι κι αυτός απότομος, είναι πιο εύκολο το ανέβασμα. Ο δρόμος πάει στο κέντρο της Ελούντας που έχει πολλά μπαρ και ταβέρνες. Αν δεν είστε εκεί με ημιδιατροφή, αξίζει να περπατήσετε ως την πόλη για φαγητό, γιατί το βραδινό στο ξενοδοχείο έχει 20 ευρώ το άτομο, λίγο υπερβολικό. Αξίζει να πάτε στο εστιατόριο Tryst - κατεβαίνετε τον κεντρικό δρόμο και στρίβετε δεξιά. Η ταβέρνα Magris και το Porto Rino ήταν επίσης ωραίες ταβέρνες. Είναι στο κέντρο της Ελούντας.
- Elounda Residence