Πέρυσι τον Αύγουστο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και πήγαμε σε κάποια νησιά. Είμαστε από την Ισπανία, οπότε κάνουμε συνήθως διακοπές στη χώρα μας, αλλά πάντα θέλαμε να πάμε στην Ελλάδα, και αυτή τη φορά το κάναμε. Ήμασταν τρια ζευγάρια, ξεκινήσαμε το ταξίδι στη Μύκονο, μετά πήγαμε στη Σαντορίνη και καταλήξαμε στην Κρήτη. Στην Κρήτη μείναμε στο porto elounda. Πήραμε τρία δωμάτια πολυτελείας το ένα δίπλα στο άλλο, με κοινή πισίνα. Ήταν μεγάλα και είχαν ωραία θέα και τεράστιο μπάνιο. Ήταν πολύ καλό ότι είχαν πισίνα. Πρέπει να πω ότι στη Σαντορίνη και στη Μύκονο δώσαμε τα ίδια λεφτά, και στη χώρα μας τόσο έχει, μόνο που εδώ είχε και πισίνα. Το θέρετρο έχει μια πολύ ωραία παραλία, με ένα μπαρ που παίζει ωραία μουσική. Έχει ωραία κοκτέιλ και μια μεγάλη πισίνα. Το σπα ήταν φανταστικό, το φαγητό ήταν υπέροχο, ειδικά στα εστιατόρια της Κρήτης. Μας άρεσε πολύ μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα στην Πλάκα, που μας την πρότειναν από την υποδοχή. Το καλύτερο στο porto elounda ήταν το μπαρ Σειρήνες, που είναι χτισμένο πάνω στη θάλασσα! Πηγαίναμε εκεί για ένα ποτό κάθε βράδυ, και να πάτε στο θέρετρο πρέπει να πάτε κι εκεί τουλάχιστον μια φορά. Είναι πολύ εντυπωσιακά. Από όλα τα ξενοδοχεία που μείναμε στην Ελλάδα, και σε σχέση με τα περισσότερα ξενοδοχεία που έχουμε μείνει στη χώρα μας, πρέπει να πω ότι το porto elounda ήταν το καλύτερο!
- Porto Elounda Deluxe Hotel