Είναι σε ιδανικό σημείο στα Χανιά, στο κέντρο, μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το υπέροχο βενετσιάνικο λιμάνι, εκεί θα βρείτε το μαγικό ξενοδοχείο μπουτίκ Splanzia. Η διακόσμηση έχει τουρκικές και βενετσιάνικες επιρροές, γι' αυτό είναι τόσο εκκεντρικό, με μια έντονη γεύση ιστορίας και πολιτισμού. Το πιο αξιοσημείωτο γι' αυτό το ξενοδοχείο όμως είναι η κορυφαία εξυπηρέτηση και φιλοξενία που προσφέρει η οικογένεια που διοικεί και διαχειρίζεται το ξενοδοχείο. Ο Ιωάννης και η γυναίκα του, Άννα-Μαρία, με υποδέχτηκαν εγκάρδια όταν έφτασα. Ήταν αργά, 10 το βράδυ, αλλά μου απάντησαν σε όλες μου τις ερωτήσεις πρόθυμα και μου έκαναν προτάσεις για τα αξιοθέατα. Αυτό με βοήθησε να δημιουργήσω μια φανταστική πρώτη εντύπωση για τα Χανιά και ανυπομονούσα να τα δω.
Ο αδερφός του, ο Νίκος σερβίρει το πρωινό. Άφθονo βούτυρο, τυρί, και από τα καλύτερα γλυκά που δοκιμάσαμε στην Ελλάδα! Ο Νίκος προσέχει πολύ τους καλεσμένους, φροντίζει να είναι άνετα και να έχουν σερβιριστεί σωστά. Μας έκανε κάποιες πολύ καλές προτάσεις για παραλίες και για τη νυχτερινή ζωή στα Χανιά, και μας έδωσε πολλούς καλούς λόγους να επιστρέψουμε σε αυτό το υπέροχο νησί!
Έχουν κι έναν μικρό αδερφό που βοηθάει στην υποδοχή. Κι αυτός είναι πάντα με το χαμόγελο και πάντα μας χαιρετάει.
Γενικά, το ξενοδοχείο είναι μια ιδανική επιλογή αν μείνετε Χανιά!