Μείναμε στο ξενοδοχείο Casa Leone για δυο βράδια.
Αν και στην αρχή δυσκολευτήκαμε να βρούμε το ξενοδοχείο, τελικά μας βόλεψε πολύ η περιοχή για το συντομο διάστημα που μείναμε Χανιά. Βρίσκεται στο παλιό λιμάνι, και όπως έχουν πει και σε άλλες κριτικές, έχει φοβερή θέα στο λιμάνι από τα μπαλκόνια. Είχαμε νοικιάσει αμάξι από το αεροδρόμιο και χαρήκαμε πολύ όταν ανακαλύψαμε ότι έχει ένα δημόσιο, δωρεάν πάρκινγκ πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.
Το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό, μας άρεσε πολύ το πρωινό, που το φτιάχνουν ειδικά για σένα, ανάλογα με το τι σου αρέσει. Μας έκαναν κάποιες προτάσεις για εστιατόρια και ήταν όντως ωραία.
Το δωμάτιό μας ήταν στον πρώτο όροφο οπότε δεν είχε θέα από το δωμάτιο αλλά δεν μας πείραξε αυτό. Έχει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ στους κοινούς χώρους.
Να πω μόνο ότι αυτό το θεωρώ περισσότερο Β&Β παρά ξενοδοχείο. Και επειδή μας αρέσει λίγο η "ανωνυμία" όταν ταξιδεύουμε, ίσως θα μας άρεσε περισσότερο ένα μεγαλύτερο ξενοδοχείο με περισσότερους πελάτες. Επειδή ξυπνάμε νωρίς, για παράδειγμα, θα μας άρεσε να τρώμε πρωινό στις 7, αλλά είχαμε την αίσθηση ότι θα ήταν πολύ νωρίς για το προσωπικό και δε θέλαμε να είμαστε πολύ απαιτητικοί.