Πολύ ωραίο ξενοδοχείο.
Ωραία επίπλωση. Μεγάλο δωμάτιο.
Πολύ ωραίο πρωινό.
Φιλικοί ξενοδόχοι.
Σε καλό σημείο, στην παλιά πόλη.
Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι έχει πολλά σκαλιά ως τα δωμάτια.
- Bozzali Hotel Chania

Πολύ ωραίο ξενοδοχείο.
Ωραία επίπλωση. Μεγάλο δωμάτιο.
Πολύ ωραίο πρωινό.
Φιλικοί ξενοδόχοι.
Σε καλό σημείο, στην παλιά πόλη.
Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι έχει πολλά σκαλιά ως τα δωμάτια.
Πήραμε το πλοίο που ταξιδεύει βράδυ από τον Πειραιά, και φτάνει στις 5:30 το πρωί. Πήραμε το λεωφορείο από το λιμάνι της Σούδας για τα Χανιά και πήγαμε από το κεντρικό πάρκο με τα πόδια ως το παλιό λιμάνι, φάγαμε κάτι σε μια καφετέρια που άνοιγε νωρίς μέχρι να βγει ο ήλιος και πήγαμε στο ξενοδοχείο που δεν ήταν μακριά. Ένας ταξιτζής που βοηθούσε κάτι πελάτες μας έδειξε από πού να πάμε, αλλά τελικά δεν είναι δύσκολο να βρεις το ξενοδοχείο Μπορέσαμε να αφήσουμε εκεί τις βαλίτσες μας στις 7:45 το πρωί, μεγάλη εξυπηρέτηση, και πήγαμε να δούμε την πόλη. Για να πάμε στο δωμάτιό μας έπρεπε να ανεβούμε με τις σκάλες δυο ορόφους, αλλά είναι πολύ όμορφο, σε ένα παλιό κτίριο, πολύ ωραίο και πολύ καθαρό. Ακριβώς αυτό που θέλαμε, όχι πολυτελές, αλλά καθαρό και άνετο, με πολλή γοητεία, φιλικό, με εξυπηρετικό προσωπικό, και ωραίο πρωινό σε ελληνικό στυλ. Αν και δεν είχε θέα (τουλάχιστον από το δωμάτιό μας), είναι σε καλό σημείο, και πηγαίναμε άνετα περπατώντας στα περισσότερα μέρη στην παλιά πόλη. Περάσαμε πολύ ωραία.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Bozzali, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.