Μείναμε τέσσερα βράδια στο Palazzo, στα Χανιά, μια πανέμορφη πόλη. Η Ειρήνη και η Αναστασία ήταν υπέροχες οικοδέσποινες, πολύ εξυπηρετικές, μας έδωσαν οδηγίες και συμβουλές. Περάσαμε πολύ ωραία σε αυτό το ξενοδοχείο.
- Palazzo Hotel Chania

Μείναμε εδώ τον Σεπτέμβρη του 2010, για 6 βράδια και είχαμε πάρει ένα δωμάτιο στο δεύτερο όροφο, το "Δήμητρα", που έχει θέα στο δρόμο και από τις δυο πλευρές. Ήταν μεγάλο δωμάτιο, ωραίο, και ο κλιματισμός δούλευε κανονικά. Το μπάνιο ήταν λίγο απογοητευτικό, ειδικά το ντους. Και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε λεπτοί, αλλά το ντους ήταν μικροσκοπικό. Προσέξτε μη σας πέσει κανένα σαπούνι. Επίσης το πρωί το νερό ήταν το πολύ χλιαρό. Πάντως οι οικοδέσποινες ήταν πολύ καλές, και το ξενοδοχείο δε θα μπορούσε να είναι σε καλύτερο σημείο, 1 λεπτό ως το βενετσιάνικο λιμάνι και 15 λεπτά ως την πιο κοντινή παραλία. Έχει πολλά εστιατόρια εκεί κοντά για όλες τις τσέπες, και μάλιστα ένα μικρό που είναι συνέχεια ανοιχτό, 50 μέτρα πιο κάτω στο δρόμο.
Το πρωινό ήταν καλό, αλλά θα ήταν ωραίο αν είχε περισσότερη ποικιλία στα φρούτα που προσφέρει. Έχει φρέσκα ροδάκινα και σταφύλια κάθε μέρα, αλλά ήταν λίγο βαρετό μετά από λίγο. Πάντως κερδίζει χάρη στην τοποθεσία του. Δεν ξέρω αν 80 ευρώ τη βραδιά είναι καλή τιμή, αλλά τα Χανιά είναι πολύ ωραία και θα ξανάρθουμε για να εξερευνήσουμε κι άλλο το νησί, αλλά ίσως όχι με αυτό το ξενοδοχείο ως βάση.
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Hotel Palazzo, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.