Λόγο κάποιου κολλήματος της παρέας μου βρέθηκα στην Κρήτη για διακοπές & επαγγελματικούς λόγους στις 12/10/2011 για 2 μέρες μόνος εωσότου καταφτάσουν και οι υπόλοιποι. Φτάνοντας στα Χανιά ρώτησα ποια είναι η καλύτερη περιοχή για να νοικιάσω δωμάτιο χωρίς να είναι πάντα απαραίτητο να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μου. Μου υπέδειξαν τη συγκεκριμένη περιοχή και έτσι βρέθηκα να διαμένω στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Ήταν πάρα πολύ καθαρό. Τα δωμάτια πρόσφατα ανακαινισμένα, στρώμα και μαξιλάρι πολύ αναπαυτικά και σέρβις άψογο. Παρόλο που ήμουν μόνος δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή μοναξιά. Ο Ιδιοκτήτης και ο γιός του ο Χρήστος είχαν αρκετή διάθεση για διάλογο κάτι το οποίο δεν συναντάς εύκολα μιας και κακά τα ψέματα δεν είναι και ότι πιο εύκολο να μιλάς με όλους τους πελάτες για όλα τα θέματα. (βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους μιας και εγώ είμαι ξενοδόχος σε κάποιο άλλο νησί).
Επίσης στα θετικά μετράει ότι μου έδωσαν χάρτη της πόλης και σημαντικές πληροφορίες. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια περιοχή γεμάτη καφετέριες με αρκετό κόσμο, όμως τα κουφώματα αλουμινίου και η ηχομόνωση του ξενοδοχείου δεν επέτρεπαν ούτε στο απειροελάχιστο να περάσει θόρυβος μέσα στο δωμάτιο!!!
Οι τιμές του την περίοδο που πήγα ήταν πολύ καλές και γι’ αυτό σας το συστήνω.
Όποιος διαβάσει το σχόλιο μου να λάβει υπόψη του ότι είμαι επαγγελματίας του χώρου με δύσκολα κριτήρια διότι παρατηρώ πολλές περισσότερες λεπτομέρειες από έναν απλό τουρίστα.
Άκης – Σκόπελος.