Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

AVA Hotel Athens: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
9 - 11 Lyssikratous Street | Plaka, Αθήνα 10558, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
AVA Hotel Athens
5.0 5 αστέρων 702 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

702 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(18)
  • Υπέροχη τοποθεσία(16)
  • Πολύ ωραίο(15)
  • Περιοχή Πλάκας(14)
  • Νέο μουσείο της Ακρόπολης(11)
  • Πύλη του Ανδριανού(9)
  • Μικρή απόσταση(8)
  • Προσωπικό υποδοχής(7)
  • Πρωινό σε μπουφέ(7)
  • Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα(6)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (138) | Ζευγάρια (341) | Επιχειρηματίες (36)
Ημερομηνία Βαθμός
Έδεσσα, Ελλάδα
1 κριτική
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“τελεια διαμονη στο ava hotel”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 2 Ιανουάριος 2012
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Η επιλογη του ξενοδοχειου ava στην πλακα απο το tripadvisor ηταν πραγματικα η καλυτερη. Mειναμε 3 διανυκτερευσεις απο παρασκευη 16-12-2011. Kατα την γνωμη μας ολα ηταν αψογα.Tο δωματιο,το μπανιο,τα καταλευκα σεντονια και μπουρνουζια και η πολυ ωραια εκπληξη,η παγωμενη σαμπανια κατα την αφιξη μας.Το πρωινο περιελαμβανε πολλα ειδη[πολυ νοστιμη η βαφλα και ο φρεσκος χυμος πορτοκαλιου].Πιστευουμε οτι το προσωπικο που εργαζεται στο ξενοδοχειο συντελει στο να μενουν οι πελατες ικανοποιημενοι και να ειναι πρωτο στη λιστα του tripadvisor. Tους ευχαριστουμε πολυ για το ομορφο τριημερο που περασαμε στην γιορταστικη αθηνα. Σιγουρα σε επομενη επισκεψη μας θα το προτιμησουμε και βεβαια το συνιστουμε ανεπιφυλακτα.

Έμεινε στις Δεκέμβριος 2011, ταξίδεψε με την οικογένεια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Τορόντο, Καναδάς
Συντελεστής
17 κριτικές 17 κριτικές
Κριτικές σε 8 πόλεις Κριτικές σε 8 πόλεις
11 χρήσιμες ψήφοι 11 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχη τοποθεσία και υπέροχο προσωπικό”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Φεβρουάριος 2011

Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο για 3 βράδια. Είναι στο κέντρο ακριβώς της Αθήνας, πολύ κοντά στα μαγαζιά, στα εστιατόρια και στα αρχαία. Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό, πάντα πρόθυμο να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, και πάντα φροντίζει να είναι όλα καλά. Χωρίς καν να το ζητήσετε, σας προσφέρουν ένα χάρτη και σας εξηγούν ό,τι χρειάζεστε για να εξερευνήσετε την περιοχή.

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011, ταξίδεψε μόνος
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχη τοποθεσία και εξυπηρέτηση”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 26 Φεβρουάριος 2011

Ωραία υποδοχή, πολύ ωραίο, μεγάλο δωμάτιο, υπέροχο πρωινό, τέλεια τοποθεσία - σίγουρα θα το πρότεινα.

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Τέλειο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 17 Φεβρουάριος 2011

Πολύ καλό και εξυπηρετικό προσωπικό. Το ξενοδοχείο είναι σε ιδανικό σημείο για εστιατόρια και αξιοθέατα. Ωραία δωμάτια. Υπέροχο πρωινό.

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011, ταξίδεψε μόνος
Irving, TX
1 κριτική
“Το τέλειο μέρος στην Αθήνα”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 26 Οκτώβριος 2010

Ήταν η δεύτερη φορά που επισκεφτήκαμε την Αθήνα στα πλαίσια μιας κρουαζιέρας. Στο πρώτο ταξίδι, μείναμε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο που μας πρότειναν οι υπεύθυνοι της κρουαζιέρας - αυτή τη φορά το επιλέξαμε μόνοι μας μέσω του Τrip Advisor και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιλογή μας. Το AVA Hotel/Apartments είναι τέλειο από κάθε άποψη - τοποθεσία, μέγεθος και ποιότητα των δωματίων, καθώς και ανταγωνιστικές τιμές. Η υποδοχή μας στη ρεσεψιόν ήταν φιλική και επαγγελματική και μας βόλεψαν στο διαμέρισμα executive με άριστη συμπεριφορά. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και μας βοήθησε να βρούμε διάφορα μέρη στην Πλάκα, ενώ μας έκαναν και κάποιες εξαιρετικές προτάσεις για εστιατόρια.

Χαίρομαι πολύ που πήραμε την επιλογή του πρωινού - το είχαν κάνει πολύ ωραίο και είχε πολλές επιλογές και ο υπάλληλος που μας εξυπηρετούσε ήταν πολύ ευγενικός.

Σίγουρα θα προτείνουμε το AVA στους φίλους μας κι ελπίζουμε κι εμείς να επιστρέψουμε στο εγγύς μέλλον.

Mike Barns
Irving, Τέξας.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010
    • 4 5 αστέρων Αξία

Οι ταξιδιώτες που είδαν AVA Hotel Athens, είδαν επίσης

The Athens Gate Hotel
4,5 5 αστέρων 1.201 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d227384?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
O&B Athens Boutique Hotel
4,5 5 αστέρων 478 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d607425?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Πλάκα
4,5 5 αστέρων 698 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d197721?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 297 ξενοδοχείων στην περιοχή Αθήνα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

AVA Hotel Athens: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για AVA Hotel Athens

• Athens Ava Hotel
Διεύθυνση: 9 - 11 Lyssikratous Street | Plaka, Αθήνα 10558, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 181 € - 284 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο AVA Hotel Athens, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
AVA Hotel Athens
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών