Το ξενοδοχείο ήταν μια υπέροχη έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς πόσο καλές τιμές είχαν τα κανονικά δωμάτια. Η εξυπηρέτηση ήταν πάρα πολύ καλή.
Μου έδωσαν αναβάθμιση σε μεγαλύτερο δωμάτιο, φαντάζομαι ότι το κάνουν για όλους τους πελάτες τους αν έχουν διαθέσιμα δωμάτια. Το δωμάτιο ήταν σε άψογη κατάσταση, ολοκαίνουργιο και πολύ καθαρό. Είχαν πολλά ελληνικά προϊόντα Korres που μου αρέσουν πολύ και μάλιστα πήγα και αγόρασα μερικά πριν επιστρέψω στο Λονδίνο.
Το εστιατόριο στην ταράτσα και η πισίνα είναι από τα πιο κομψά μέρη που έχω πάει, πολύ σε στυλ Miami Art Deco.
Είναι η πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ με το πόσο φιλόξενο ήταν το προσωπικό.
Για παράδειγμα για να δείτε πόσο φοβεροί ήταν, στην επιστροφή που ήταν να πάω στο αεροδρόμιο στις 6 το πρωί (και θα έχανα το πρωινό μου)με κυνήγησαν ως το ταξί με ένα "κουτί πρωινού" που είχαν ετοιμάσει ειδικά για μένα, που μόνοι τους τελείως το σκέφτηκαν αλλά ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος να κλείσω τη διαμονή μου εκεί.
Το μόνο αρνητικό στο ξενοδοχείο θα ήταν η τοποθεσία του, δίπλα από την αγορά, και δεν είναι και η πιο καθαρή περιοχή στην Αθήνα, αν και θεωρείται από τις μοντέρνες περιοχές της Αθήνας.
Αν ξαναπάω στην Αθήνα σίγουρα θα διαλέξω το ξενοδοχείο Fresh για να μείνω.