Αρχικά το ξενοδοχείο μάς έδωσε μια πολύ καλή εντύπωση, μεγάλη υποδοχή, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, ωραίοι χώροι, ό,τι θα περιμέναμε από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Το πρωινό ήταν ωραίο. Αλλά το πιστολάκι άρχισε να βγάζει μαύρους καπνούς στο πρόσωπο της γυναίκας μου. Όμως το έφτιαξαν αμέσως. Καθώς έφτιαχνε ο καιρός ανέβηκε η θερμοκρασία και επειδή είμαστε και από τη Σκωτία, μας φαινόταν πολύ ζεστά στο δωμάτιο. Ο κλιματισμός λειτουργούσε μόνο στο πιο γρήγορο και έβγαζε μόνο ζεστό αέρα. Ζητήσαμε να το κοιτάξουν και μας είπαν ότι επειδή είναι χειμώνας βγάζει μόνο ζεστό αέρα. Και ισχυρίστηκαν ότι έτσι είναι σε όλα τα ελληνικά ξενοδοχεία!! Πήγαμε για ύπνο με το παράθυρο ανοιχτό αλλά είχε πολλή ζέστη και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε. Ανοίξαμε την μπαλκονόπορτα, αλλά είχε πολύ θόρυβο από το δρόμο. Και δεν προθυμοποιήθηκαν καθόλου να μας αλλάξουν δωμάτιο. Είχε φασαρία και μέσα από το ξενοδοχείο - τέτοιο πράγμα δεν είδα ούτε στα πανδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, που πληρώνω και το 1/3 απ' ό,τι έδωσα εδώ. Παραπονεθήκαμε ξανά και μας είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Ζήτησα κάποια μείωση της τιμής όταν φεύγαμε αλλά ο διευθυντής μού είπε ότι μας πρότειναν να αλλάξουμε δωμάτιο και δεν μπορούσε να κάνουν κάτι άλλο. Μας είπε ότι όλο το προσωπικό έχει οδηγίες να αλλάζει δωμάτιο τους πελάτες αν το ζητήσουν, και δεν μας πίστεψε όταν του είπαμε ότι εμάς δεν μας το πρότεινε κανείς. Υποτίθεται ότι είναι ξενοδοχείο 5 αστέρων, οπότε απογοητεύτηκα πολύ και δε θα έμενα ξανά εδώ, ούτε θα το πρότεινα σε κανέναν. Είχε πολλή φασαρία από το δρόμο και ήταν βρώμικα, εκτός από έξω από το ξενοδοχείο.
- Golden Tulip Athens
- Electra Palace Hotel Athens Greece