Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

The Athens Gate Hotel: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
10 Syngrou Avenue, Αθήνα 11742, Ελλάδα
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
Κάντε κλικ για λεπτομέρειες
The Athens Gate Hotel
4.5 5 αστέρων 1201 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

1.201 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Εστιατόριο στην ταράτσα(73)
  • Πολύ καλό(46)
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(35)
  • Υπέροχη τοποθεσία(34)
  • Σταθμός μετρό(31)
  • Νέο μουσείο της Ακρόπολης(30)
  • Τελευταίος όροφος(28)
  • Θόρυβος από την κίνηση του δρόμου(22)
  • Ναός Ολυμπίου Διός(17)
  • Μικρή απόσταση(17)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (132) | Ζευγάρια (744) | Επιχειρηματίες (49)
Ημερομηνία Βαθμός
reading
Έμπειρος Σχολιαστής
7 κριτικές 7 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
28 χρήσιμες ψήφοι 28 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχο!!!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Φεβρουάριος 2011

Όλα στο ξενοδοχείο ήταν τέλεια. Το προσωπικό, το πρωινό, η τοποθεσία, το δωμάτιο και η τιμή ήταν όλα τέλεια. Φάγαμε βραδινό μια φορά εκεί και ήταν πολύ ωραίο - αν και δεν ήταν και το πιο φτηνό εστιατόριο της πόλης, το φαγητό ήταν υπέροχο και είχαμε θέα στην Ακρόπολη, ήταν πολύ όμορφη, και σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι μας έδωσαν δωρεάν αναβάθμιση, αλλά ακόμα και αν δεν μας είχαν δώσει, και πάλι θα πρότεινα αυτό το ξενοδοχείο. Ελπίζω τα ξενοδοχεία στα οποία θα πάω στο μέλλον να είναι εξίσου καλά!!

• Έμεινε στις Φεβρουάριος 2011, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.co.uk. Προβολή αρχικής
Phoenix, Arizona
4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 4 πόλεις Κριτικές σε 4 πόλεις
2 χρήσιμες ψήφοι 2 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχο ξενοδοχείο, σε βολικό σημείο, με εξυπηρετικό προσωπικό!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 20 Φεβρουάριος 2011

Το ξενοδοχείο βολεύει εκεί που είναι για τα αξιοθέατα και το προσωπικό είναι πολύ οργανωμένο, πολύ εξυπηρετικό. Το δίκλινο superior (614) που πήραμε ήταν υπέροχο, και είχε απίστευτη θέα στην Ακρόπολη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Χριστίνα που μας έδωσε ένα τόσο ωραίο δωμάτιο! Μείναμε ένα βράδυ και μετά πήγαμε στην Κρήτη για 4 βράδια... Το ξενοδοχείο μάς άφησε να αφήσουμε μια μεγάλη βαλίτσα εκεί για να μην τα κουβαλάμε όλα στην Κρήτη. Τέλειο αυτό!

Το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο είναι πολύ ωραίο για πρωινό και νοστιμότατο βραδινό, και με υπέροχη θέα από κάθε κατεύθυνση. Βρήκαμε αυτό το ξενοδοχείο στο Trip Advisor και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

• Έμεινε στις Ιούνιος 2010, ταξίδεψε με φίλους
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Ρώμη, Ιταλία
4 κριτικές 4 κριτικές
Κριτικές σε 4 πόλεις Κριτικές σε 4 πόλεις
4 χρήσιμες ψήφοι 4 χρήσιμες ψήφοι
“Καλό ξενοδοχείο, αλλά μόνο αν δεν κοιμάστε ελαφριά :)”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Φεβρουάριος 2011

Η εξυπηρέτηση ήταν εντάξει, το δωμάτιο ήταν αρκετά μικρό (και είχε πάντα μια μυρωδιά από το μπάνιο) αλλά καθαρό και συμμαζεμένο, το ξενοδοχείο είναι σε καλό σημείο, μπορείτε να κάνετε έναν ωραίο πρωινό περίπατο γύρω από την Ακρόπολη, αλλά αν κοιμάστε ελαφριά θα έχετε πρόβλημα με το θόρυβο από το διάδρομο! Το πρωινό είναι φοβερό - υπέροχο φαγητό και τέλεια θέα, ό,τι πρέπει για να ξεκινάς τη μέρα σου :) αλλά αν σκεφτείς το πόσο κοστίζουν τα δωμάτια, νομίζω ότι το ξενοδοχείο θα μπορούσε να προσθέσει κάποιες παροχές, όπως δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Πάντως ήταν αρκετά καλό ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε για εργασία
Manchester, NH USA
1 κριτική
“Φοβερή Τοποθεσία!”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Οκτώβριος 2010

Μείναμε στο Athens Gate για δύο βράδια στην αρχή του μήνα του μέλιτος και ήταν μια φοβερή εμπειρία. Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ βολικό σημείο, και μπορείς να πας με τα πόδια σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα. Η θέα της ακρόπολης ήταν φοβερή, ειδικά από το εστιατόριο στην ταράτσα το βράδυ. Το ίδιο το ξενοδοχείο ήταν καθαρό και το προσωπικό φιλικό. Το δωμάτιο ήταν λίγο μικρό και το δωμάτιό μας ήταν από τη μεριά του δρόμου, οπότε είχε φασαρία από την κίνηση αλλά σε γενικές γραμμές θα το συνιστούσαμε σε άλλους και θα μέναμε εκεί ξανά αν ξαναβρεθούμε στην Αθήνα.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010
    • 3 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
mdiver08
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“Πολύ καλή Τιμή για το Σημείο που βρίσκεται - Φοβερό προσωπικό”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 19 Οκτώβριος 2010

Κατεβήκαμε από το κρουαζιερόπλοιο στις 8:30 και ήμασταν στο ξενοδοχείο στις 9:15. Το προσωπικό ήταν φοβερό. Προφανώς το δωμάτιο μας δεν ήταν έτοιμο, αλλά έβαλαν τις βαλίτσες μας σε ένα ασφαλές σημείο. Πήγαμε για ένα περίπατο, φάγαμε άνετα μεσημεριανό και μέχρι τις 12, το δωμάτιό μας ήταν έτοιμο.

Ο Γιάννης μάς έδειξε το δωμάτιό μας. ΟΥΑΟΥ! Τι φοβερή παρουσίαση που μας έκανε για το δωμάτιο και για όλη την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.

Μείναμε στον 7ο όροφο με θέα την Ακρόπολη. Πανέμορφο δωμάτιο. Η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην περιοχή. Τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία γύρω από τη Βουλή, δεν είχαν τη θέα που είχαμε εμείς και οι τιμές τους ήταν 200-300 ευρώ παραπάνω από το δικό μας. Το ίντερνετ δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα 90 λεπτών από το ξενοδοχείο για 5 ευρώ. Που ήταν υπεραρκετός χρόνος για να πω τα νέα μου με τους φίλους μου και την οικογένειά μου.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου

Οι ταξιδιώτες που είδαν The Athens Gate Hotel, είδαν επίσης

AVA Hotel Athens
5 5 αστέρων 702 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d529729?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Ξενοδοχείο Πλάκα
4,5 5 αστέρων 698 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d197721?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
O&B Athens Boutique Hotel
4,5 5 αστέρων 478 Κριτικές
Αθήνα, Αττική
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d607425?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 297 ξενοδοχείων στην περιοχή Αθήνα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

The Athens Gate Hotel: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για The Athens Gate Hotel

• Athens Gate Hotel
Διεύθυνση: 10 Syngrou Avenue, Αθήνα 11742, Ελλάδα
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 103 € - 192 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο The Athens Gate Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
The Athens Gate Hotel
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών