Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Solar Do Castelo: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
Rua das Cozinhas 2 | (ao Castelo), Λισαβόνα 1100-181, Πορτογαλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Ειδική προσφορά
Κάντε κλικ για λεπτομέρειες
Solar Do Castelo
4.5 5 αστέρων 136 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών

Κριτικές σε 19 πόλεις Κριτικές σε 19 πόλεις
20 χρήσιμες ψήφοι 20 χρήσιμες ψήφοι
“Μια χαλαρωτική εκδρομή”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 23 Σεπτέμβριος 2010

Η Λισαβόνα είναι πανέμορφη, αλλά με δυσκολία βρίσκεις το δρόμο σου εκεί.
Γι' αυτό το λόγο το ξενοδοχείο Solar do Castelo είναι σε ιδανικό σημείο, μακριά από όλη τη φασαρία. Η καλύτερη στιγμή του ταξιδιού ήταν όταν πίναμε vinho verde και μπύρα στην ωραία μαυριτανική αυλή του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο έχει παγόνια που περνάνε από εκεί τη μέρα, και τα χαζεύαμε που απογειώνονταν ή προσγειώνονταν εκεί. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική. Όλοι μάς εξυπηρετούσαν με προθυμία, είτε για να κάνουν κάποια κράτηση για δείπνο, να καλέσουν ένα ταξί, να μας φέρουν σίδερο και σιδερώστρα. Και μας ρωτούσαν πάντα αν θέλουμε κάτι άλλο. Το πρωινό είχε φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρούτα, γλυκά, ψωμιά, αλλαντικά και τυριά.

Το ξενοδοχείο δεν έχει μπαρ, αλλά έχουν ένα γεμάτο μίνι μπαρ. Μπορείτε να ζητήσετε να σας φέρουν ποτά ή να τα φτιάξετε μόνοι σας. Αυτό μας έκανε να αισθανθούμε ακόμα περισσότερο σαν στο σπίτι μας.

Το μόνο πρόβλημα με το ξενοδοχείο είναι ίσως η τοποθεσία του. Αν θέλετε νυχτερινή ζωή και εστιατόρια καλύτερα να μείνετε κοντά στο Βaixa/Chiado , το Bairro Alto ή την Avenida Liberdade. Και πολλοί δρόμοι στο Alfama είναι απότομοι. Θέλει αντοχή για τις ανηφόρες. Αλλιώς μπορείτε να πάρετε ταξί από το κέντρο για 5 ευρώ, ή λεωφορείο από τη Praca de Figuera.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω μείνει”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Σεπτέμβριος 2010

Το καλύτερο από όλα στο ξενοδοχείο Solar do Castelo είναι το προσωπικό του. Τα δωμάτια είναι υπέροχα, άνετα, ευάερα και άψογα συμμαζεμένα. Αλλά η φιλικότητα και η εξυπηρέτηση του προσωπικού έκαναν το μέρος ακόμα πιο ξεχωριστό.

Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο στο τέλος ενός ταξιδιού που έκανα για δουλειές, επειδή μου το πρότειναν οι γονείς μου. Ο οδηγός μου δυσκολεύτηκε να το βρει, στο κάστρο της Λισαβόνας, οπότε περπάτησα αρκετά ιδροκοπώντας με τη βαλίτσα μου σε στριφογυριστά στενάκια και έγινα κομμάτια.
Αλλά στο ξενοδοχείο με άφησαν να κάνω τσεκ ιν νωρίς και να φάω αργά πρωινό. Την επόμενη μέρα με βοήθησαν να βρω εστιατόριο και να κάνω κράτηση.

Μου άρεσε η τοποθεσία του ξενοδοχείου και μου άρεσε η εμπειρία του να χάνομαι στα στενάκια γύρω από το κάστρο. Αλλά μια προειδοποίηση. Δεν ήξερα και κανόνισα να φύγω την Κυριακή που είναι το ετήσιο φεστιβάλ του Άγιου Αντώνη. Κακιά ιδέα. Είχε τόσο κόσμο στο δρόμο που το ταξί δεν μπορούσε να φτάσει στο ξενοδοχείο. Οπότε έπρεπε να κατεβώ εγώ από το λόφο και να βρω ταξί. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αλλά δε θα είχε συμβεί οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου.

Θα ήθελα να ξανάρθω στο ξενοδοχείο με το φίλο μου. Είναι πολύ ρομαντικό μέρος, ειδικά με τα παγόνια που παίζουν στην αυλή.

• Έμεινε στις Μάιος 2010, ταξίδεψε για εργασία
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Buffalo
2 κριτικές
“A beautiful hotel and service, in a historic Lisbon”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 21 Μάϊος 2012

Έμπειρος Συντελεστής
31 κριτικές 31 κριτικές
Κριτικές σε 21 πόλεις Κριτικές σε 21 πόλεις
36 χρήσιμες ψήφοι 36 χρήσιμες ψήφοι
“Wonderful place to stay”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 18 Μάϊος 2012
Μετάφραση Google

Συμβουλή: I don't think you can go wrong with any room, but the rooms with a balcony right over the courty...
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν Solar Do Castelo, είδαν επίσης

Britania Hotel
5 5 αστέρων 732 Κριτικές
Λισαβόνα, Εστρεμαδούρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d195742?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Heritage Av Liberdade
4,5 5 αστέρων 319 Κριτικές
Λισαβόνα, Εστρεμαδούρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d618190?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Sofitel Lisbon Liberdade
4,5 5 αστέρων 1.067 Κριτικές
Λισαβόνα, Εστρεμαδούρα
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d206891?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 212 ξενοδοχείων στην περιοχή Λισαβόνα, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Solar Do Castelo: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Solar Do Castelo

• Solar Do Castelo Lisbon
  • Solar Do Castelo Hotel Lisbon
Διεύθυνση: Rua das Cozinhas 2 | (ao Castelo), Λισαβόνα 1100-181, Πορτογαλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 127 € - 310 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Solar Do Castelo, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Solar Do Castelo
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών