Το ξενοδοχείο είναι σε ωραία περιοχή και έχει φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Και πολύ ωραίο πρωινό (μπουφέ).
- Accor Lisbon Liberdade
- Sofitel Lisbon
- Lisbon Sofitel

Μείναμε με τα δυο μικρά μας παιδιά, σε δυο δωμάτια που ήταν δίπλα-δίπλα, στο δεύτερο όροφο. Πολύ ωραία δωμάτια, με υπέροχο ντους (με νερό δυνατής πίεσης). Μας άρεσε πολύ η χαλαρή ατμόσφαιρα στο μπαρ. Και οι υπάλληλοι ήταν πολύ καλοί με τα παιδιά. Στρίβοντας δεξιά από το ξενοδοχείο, στα 200 μέτρα περίπου στον απέναντι δρόμο και μετά δεξιά, έχει έναν υπέροχο δρόμο γεμάτο με ωραία εστιατόρια με υπαίθριους χώρους. Το ξενοδοχείο είναι πολύ ωραίο και είναι και σε καλό σημείο.
Το μόνο κακό ήταν στο πρωινό, που η εξυπηρέτηση δεν ήταν οργανωμένη και τους τελείωναν τα φαγητά την Κυριακή που ήμασταν εκεί!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Sofitel Lisbon Liberdade, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.