Αυτό το ξενοδοχείο άρεσε και σε μένα και στη γυναίκα μου. Είναι ήσυχο και απλό (δεν έχει κανένα μεγάλο ξενοδοχείο στο δρόμο αυτό). Ενώ είναι διακριτικό, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Τα δωμάτια έχουν δωρεάν wifi. Είναι σε ένα δρόμο κοντά στην κεντρική λεωφόρο (Avenida Liberdade), πέντε λεπτά με τα πόδια από το λεωφορείο που κάνει έναν ωραίο γύρο στην πόλη. Είναι κοντά και σε πολλά εστιατόρια (με ωραία θαλασσινά, αν και λίγο ακριβά). ΔΕΝ πας γρήγορα με τα πόδια στο κέντρο και την παλιά πόλη, αλλά τα ταξί είναι φτηνά. Να ξέρετε ότι δε γνωρίζουν όλοι οι ταξιτζήδες το ξενοδοχείο και μπορεί να χρειαστούν τη διεύθυνση. Πείτε «Στο Sampaio» (σαμπάιου)
Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο ξενοδοχείο της Λισαβώνας, γιατί δεν έχουμε μείνει αλλού για να συγκρίνουμε. Είναι σίγουρα ξενοδοχείο μπουτίκ και όχι καμιά τεράστια γυάλινη κατασκευή. Αλλά είναι πάντα γεμάτοι, κι από αυτό φαίνεται πόσο καλοί είναι κι ας έχουν χαμηλό προφίλ. Ο καιρός ήταν φοβερός. 21 βαθμοί κι ούτε ένα σύννεφο. Μπορεί να ήμασταν τυχεροί. Κάναμε σχέδιο περιήγησης για 3 μέρες με τη βοήθεια του "Portugal" του Rick Steve και μας βόλεψε πολύ, πήγαμε Λισαβόνα, Μπελέμ, Σίντρα, Κασκαΐς.
- Britania Hotel Lisbon