Είναι πραγματικά ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τα δωμάτια, η είσοδος, η αυλή, λες και είσαι σε παλάτι. Πανέμορφο ξενοδοχείο, φιλόξενο προσωπικό. Καλό εστιατόριο. Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το ξενοδοχείο.
- Lapa Palace Lisbon
- Lapa Palace Hotel Lisbon

Μείναμε μόνο ένα βράδυ στη Λισαβόνα, και τελικά αυτό το ξενοδοχείο ήταν το τέλειο μέρος. Το δωμάτιο ήταν πανέμορφο, καθαρό και ήσυχο. Είχε ένα μπάνιο πολυτελείας, η πισίνα ήταν πολύ ωραία και το φαγητό υπέροχο. Φάγαμε ένα απίστευτο γεύμα με θέα τις πανέμορφες κόκκινες σκεπές της Λισαβόνας. Μας άρεσε πάρα πολύ το φαγητό και η εξυπηρέτηση. Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στη Λισαβόνα. Και κάτι ακόμα: Μη φύγετε από τη Λισαβόνα χωρίς να επισκεφτείτε τη Σίντρα. Είναι μόνο 30 λεπτά μακριά και είναι υπέροχα!!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Olissippo Lapa Palace, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.