Μείναμε εδώ για 3 μέρες με τη γυναίκα μου και την κόρη μας, που είναι μωρό. Ο καιρός δεν ήταν και τόσο ωραίος. Τελικά όμως αυτό ήταν καλό γιατί μείναμε μέσα λόγω της βροχής και ανακαλύψαμε πόσο ωραίο είναι αυτό το ξενοδοχείο. Από τη στιγμή που φτάσαμε - που αμέσως μας προσέφεραν βραστήρα για να ζεστάνουμε το μπιμπερό, και δωρεάν υπηρεσία δωματίου όλο το βράδυ για ζεστό νερό - νιώσαμε ευπρόσδεκτοι. Το σπα ήταν υπέροχο, ένα από τα καλύτερα που έχω δει. Τα εστιατόρια του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικά, και πάνω απ' όλα το προσωπικό ήταν ευχάριστο και εξυπηρετικό. Αν και είναι λίγο εκτός του κέντρου (10-15 λεπτά για να πας με το ταξί), τα ταξί είναι φτηνά και περνάνε συχνά οπότε η απόσταση δε μας πείραξε.
Κι επειδή ήταν μπροστά στη θάλασσα πηγαίναμε για βόλτα ή τζόκινγκ όταν ο καιρός το επέτρεπε. Πήγαμε εκεί για μια σύντομη εκδρομή στην πόλη, και τελικά χαλαρώσαμε με το σπα και με το ωραίο φαγητό. Πρώτη φορά ξεκουραστήκαμε τόσο από τότε που γεννήθηκε η κόρη μας. Στην αρχή το ξενοδοχείο μάς φάνηκε πολύ μοντέρνο, αλλά έχει το είδος της εξυπηρέτησης που κάνει ένα ξενοδοχείο από καλό να είναι υπέροχο.