Ό,τι κι αν πω γι' αυτό το ξενοδοχείο, δεν αρκεί. Η περιοχή, η εξυπηρέτηση, όλα. Ήταν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχω μείνει στην Ευρώπη. Έμεινα εκεί δυο βράδια και μετά ένα τρίτο βράδυ λίγες μέρες αργότερα, επειδή ταξίδευα σε διάφορες πόλεις.
Έμεινα σε δυο δωμάτια, το Tahiti και το Bali. Και τα δύο ήταν ΠΟΛΥ μεγαλύτερα από σχεδόν όλα τα άλλα δωμάτια που έχω μείνει στην Ευρώπη. Είχαν και τα δύο πολύ ωραία ατμόσφαιρα, και τα κρεβάτια και τα μπάνια ήταν τέλεια. Το δωμάτιο Bali είχε φανταστική θέα. Η γειτονιά είναι ήσυχη και ασφαλής το βράδυ. Το ξενοδοχείο είναι κοντά στον κεντρικό σταθμό, πας εύκολα με τα πόδια. Και είναι λίγες στάσεις με το μετρό από τον σταθμό Midi. Πας εύκολα και στα βόρεια και στα νότια και είναι εύκολο να βρεις το ξενοδοχείο. Γύρισα από το κέντρο με τα πόδια τα μεσάνυχτα και δεν ένιωσα καθόλου φόβο στην περιοχή.
Το καλύτερο απ' όλα είναι το προσωπικό. Με βοήθησε δίνοντας οδηγίες, μου απαντούσε στις ερωτήσεις μου για τον πολιτισμό της πόλης, αλλά ακόμα και όταν κάναμε γενικά μια συζήτηση, ήταν όλοι φανταστικοί. Το πρωί που ήταν να πάω στο αεροδρόμιο είχε γενική απεργία και ο ιδιοκτήτης ήταν τόσο καλός που με πήγε με το αμάξι του στο αεροδρόμιο για να μη χάσω την πτήση μου. Αυτό και μόνο δείχνει τη γενικότερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου και των υπαλλήλων του.
Επιπλέον η τιμή είναι πολύ καλή και περιλαμβάνει ίντερνετ wifi και πρωινό. Όταν ξαναπάω Βρυξέλλες σίγουρα θα μείνω εκεί.