Όλα ήταν εξαιρετικά το σαββατοκύριακο που μείναμε στο NH Stephanie για να γιορτάσουμε τα 40ά μου γενέθλια.
Από την κράτηση μέχρι την αναχώρηση, το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό, η ρεσεψιονίστ, η Άννα, βρήκε ένα φτηνό ταξί που πήρε και τους έξι μας από το ξενοδοχείο κι έτσι φτάσαμε άνετα, χωρίς άγχος. Κάποιοι καλοί φίλοι είχαν κανονίσει να έχουμε λουλούδια στο δωμάτιο όταν φτάσαμε και το ξενοδοχείο για τα χρόνια πολλά έστειλε ένα μπουκάλι κρασί σε έναν ασημένιο δίσκο, με ποτήρια... Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Το δωμάτιο είχε πολύ καλό μέγεθος και ήταν άψογα καθαρό και αξιοποίησαμε πλήρως το μενού μαξιλαριών και κακομάθαμε. Το πρωινό ήταν φρέσκο, πλήρες και το σέρβιραν μέχρι και τις 12 την Κυριακή, κάτι που μας άρεσε όλους.
Ήταν σε τέλεια περιοχή, είχε κοντά μικρά και φιλικά μπαρ και εστιατόρια, μαγαζί με φαγητά δίπλα ακριβώς και 20-30 λεπτά με τα πόδια ως τη Grand Place όπου μπορεί να δώσεις μια περιουσία για ένα γεύμα με ποτό, αλλά έχει τόσο ωραία θέα, που σίγουρα αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για να χαρείς αυτή την ατμόσφαιρα.
Γενικά, μια καλή επιλογή και όπως περιμέναμε να είναι ένα ξενοδοχείο αυτής της κατηγορίας στις κεντρικές Βρυξέλλες.