Έμεινα στο Crowne Plaza για ένα βράδυ. Πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Μεγάλη ποικιλία στο μπουφέ του πρωινού, αν και είχαν κάποιους παράξενους συνδυασμούς. Είχαν ζεστά νουντλς με λαχανικά και γαρίδες, μπέικον, ομελέτα και φασόλια (νόμιζα ότι μόνο οι Βρετανοί είχαν αδυναμία σ' αυτά) Φρούτα κομμένα πολύ ωραία, πολύ ψωμί αλλά όχι της καλύτερης ποιότητας, άγνωστα τυριά, φτηνά δημητριακά, ωραίος καφές και καλή ποικιλία σε τσάι. Κάτι ενδιαφέρον, είχαν κανάτες με νερό και φράουλες, μέντα ή λεμόνι μέσα. Είχαν επίσης μεγάλη ποικιλία από χυμούς αν και δεν ήταν φρέσκοι.
Το δωμάτιό μας ήταν στον τέταρτο όροφο, πολύ καθαρό, ωραία κρεβάτια, αφράτα μαξιλάρια αλλά δεν είχαμε θέα - είχαμε έναν τοίχο μπροστά. Το βράδυ ο θόρυβος από τον κλιματισμό, ή κάποιο άλλο μηχάνημα ήταν πολύ δυνατός, κρίμα.
Έχει δωρεάν γυμναστήριο με σάουνα κτλ, αλλά επειδή ήμασταν εκεί μόνο για ένα βράδυ δεν πήγαμε.
Θα έλεγα ότι το ξενοδοχείο είναι λίγο ακριβό σε σχέση με όσα προσφέρει αλλά όλα τα ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες φαίνονται ακριβά. Ήταν το μόνο ξενοδοχείο στο κέντρο που είχε δωμάτια. Είναι ασφαλές το βράδυ να κυκλοφορείτε με τα πόδια.
- Crowne Plaza Brussels
- Crowne Plaza Hotel Brussels