Έμεινα στο ξενοδοχείο Novotel με τον άντρα μου σε ένα σύντομο ταξίδι στις Βρυξέλλες και το επιλέξαμε επειδή ήταν τόσο κοντά στη Grand Place. Μόνο και μόνο γι' αυτό ήταν πολύ καλή επιλογή! Αν και το δωμάτιο δεν ήταν ευρύχωρο, και μάλιστα μας φάνηκε μικρό, ήταν καθαρό και το μπάνιο ήταν μοντέρνο. Ήταν κρίμα που δεν είχαμε αρκετά συρτάρια για να βάλουμε εκεί τα πράγματά μας, οπότε τα παίρναμε από τις βαλίτσες, που ήταν λίγο άβολο. Το διπλό κρεβάτι ήταν πολύ μεγάλο, πολύ μας άρεσε, και ήταν τόσο άνετο που κοιμηθήκαμε μέχρι τις 12, την πρώτη μας μέρα εκεί. Το δωμάτιο είχε δικό του θερμοστάτη και κλιματιστικό. Σίγουρα θα είναι χρήσιμο όταν ο καιρός είναι ζεστός. Το προσωπικό ήταν ευχάριστο, εξυπηρετικό και είχαν αίσθηση του χιούμορ, κάναμε εύκολα το check-in και -out. Δε φάγαμε καθόλου στο ξενοδοχείο, οπότε δεν ξέρω για το φαγητό. Το ξενοδοχείο είναι ένα τετράγωνο από τη Grand Place, τέλειο, όπως και η είσοδος του κεντρικού σταθμού, που ήταν κυριολεκτικά δίπλα από το ξενοδοχείο. Βέβαια η είσοδος ήταν κλειστή όταν φεύγαμε για το αεροδρόμιο τα χαράματα, αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σύρουμε τις βαλίτσες με τα ροδάκια ως την κεντρική είσοδο, στην ανηφόρα. Πηγαίναμε παντού με τα πόδια, και όπου και να πηγαίναμε, μας βόλευε πολύ η τοποθεσία του ξενοδοχείου. Δεν είδαμε πολλά στην πόλη, και σίγουρα θα σκεφτούμε να μείνουμε ξανά στο Novotel όταν έρθουμε και πάλι στο Βέλγιο.
- Novotel Brussels
- Accor Brussels Grand Place