Το Widder είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο, στην πιο παλιά και πιο ενδιαφέρουσα περιοχή της πανέμορφης Ζυρίχης. Είναι ένα παράδειγμα ξενοδοχείου design που είναι όπως θα έπρεπε (αντίθετα με το ξενοδοχείο The Hotel in Lucerne - δείτε την κριτική μου). Έχουν ενώσει με πολύ έξυπνο τρόπο δέκα διαφορετικά σπίτια. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και προσφέρει ένα συνδυασμό του παλιού και του νέου. Το δωμάτιό μας, στο σπίτι Augustiner, ήταν μεγάλο και άνετο, με γραφείο, καθιστικό και μεγάλο μπάνιο. Το δωμάτιο ήταν διακοσμημένο με (ανακαινισμένες) τοιχογραφίες του 17ου αιώνα. Το μπάνιο είχε δυο νεροχύτες, μια μεγάλη μπανιέρα και ξεχωριστό ντους που ήταν λίγο μικρό, ακόμα και αν είσαι μικροκαμωμένος. Τα είδη προσωπικής υγιεινής ήταν άφθονα και η ποιότητά τους ήταν κορυφαία. Έχει και μίνι μπαρ.
Το μπαρ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι φημισμένα και δε μας απογοήτευσαν. Η βιβλιοθήκη ήταν ένα ωραίο και ήσυχο μέρος για ένα τσάι, και οι υπάλληλοι ήταν εξυπηρετικοί και φιλικοί. Έχω μόνο ένα παράπονο: κλείσαμε σουίτα τζούνιορ με μια προσφορά που περιλάμβανε το πρωινό στο εστιατόριο. Εμείς παραγγείλαμε πρωινό στο δωμάτιο δύο φορές. Στα περισσότερα ξενοδοχεία, αν έχεις ήδη πληρώσει το πρωινό και μετά το πάρεις στο δωμάτιο, απλά σε χρεώνουν για τη διαφορά. Δηλαδή, προσθέτουν στην τιμή του πρωινού την υπηρεσία του δωματίου, αλλά όχι εδώ. Οπότε αν και είχαμε πληρώσει το πρωινό, έπρεπε να δώσω άλλα 70 φράγκα για την παράδοση, μου είπαν ότι δεν ήταν στην πολιτική του ξενοδοχείου να υπολογίζουν τη διαφορά. Σε άλλα ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας, όπως το Mandarin Oriental στο Μόναχο, για παράδειγμα, θα είχαμε πληρώσει μόνο τη διαφορά. Έτσι έπρεπε να κάνουν κι εδώ..
- Widder Hotel zürich