Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Radisson Blu Hotel, Milan: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.0 από 5
Via Villapizzone 24, 20156 Μιλάνο, Ιταλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Radisson Blu Hotel, Milan
4.0 5 αστέρων 276 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

276 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Πολύ καλό(17)
  • Κέντρο της πόλης(16)
  • Πισίνα(12)
  • Σταθμός τρένου(11)
  • Πολύ ωραίο(8)
  • Χαμάμ(3)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (23) | Ζευγάρια (119) | Επιχειρηματίες (58)
Ημερομηνία Βαθμός
Stockholm
Έμπειρος Συντελεστής
25 κριτικές 25 κριτικές
Κριτικές σε 12 πόλεις Κριτικές σε 12 πόλεις
13 χρήσιμες ψήφοι 13 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ καλή ποιότητα, κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο σε πολύ καλή τιμή”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 15 Νοέμβριος 2010

Χρησιμοποίησα μια σελίδα aggregator και βρήκα δωμάτιο business class με μόνο 73 ευρώ. Απίστευτα καλή τιμή, αφού πρόκειται για γνήσιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Δωρεάν είσοδος στο σπα, στο γυμναστήριο και στην πισίνα που έχει γυάλινη οροφή. Στην πισίνα ήμασταν εντελώς μόνοι μας για πάνω από μια ώρα. Χαλαρώσαμε πολύ και με το τζακούζι και τη σάουνα.

Οι υπάλληλοι ήταν πολύ επιμελείς και εξυπηρετικοί, αν και δεν ήξεραν να μας δώσουν πολλές πληροφορίες για τις δημόσιες μεταφορές. Χρησιμοποιήσαμε το WiFi για να βρούμε πληροφορίες για τα τρένα linea S και τους τριγύρω σταθμούς. Έχει τρένα που πάνε απευθείας στο Porta Vittoria και το Dateo, από το οποίο πήγαμε στο αεροδρόμιο Linate με το λεωφορείο 73/73X. Ο σιδηροδρομικός σταθμός βολεύει επειδή η νέα γραμμή S10 πάει ως το Malpensa σε καλή τιμή.

Για κάποιο λόγο όλοι οι πελάτες πρέπει να ήταν Σουηδοί.

Το δωμάτιο ήταν πολύ μεγάλο και με ωραία επίπλωση. Είχαμε ένα προβληματάκι με το πάτωμα του μπάνιου που ήταν επίπεδο και έτσι το νερό σκόρπιζε παντού.

Τεράστια επίπεδη τηλεόραση, πιάνει τουλάχιστον BBC και CNN και μερικά ακόμα αγγλικά κανάλια. Κι επειδή έχουν τόσους Σκανδιναβούς, και κυρίως Σουηδούς πελάτες, θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσουν το SVT International στα κανάλια τους.

Το πρωινό ήταν άφθονο, αντάξιο ενός κορυφαίου ξενοδοχείου. Αλλά τα ζεστά πιάτα δεν ήταν πολλά. Αν και σε μας τους Σκανδιναβούς αρέσουν τα κρύα πιάτα για πρωινό, και είχε πολλά. Η περιοχή είναι λίγο βαρετή, αλλά ασφαλής. Ήταν περιοχή με κατοικίες της μεσαίας τάξης. Να έχετε μόνο το νου σας στο μίνι μπαρ, γιατί είναι πολύ ακριβό. Τα πολύ μικρά Pringles είχαν 4 ευρώ όπως και μια μικρή σοκολάτα 50 γραμμαρίων. Καλύτερα να μπείτε στον κόπο να πάτε ως το μαγαζάκι που έχει στη γωνία.

• Έμεινε στις Νοέμβριος 2010, ταξίδεψε με την οικογένεια
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
Δείτε 2 ακόμη κριτικές του χρήστη sunjan για τον προορισμό Μιλάνο
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Ireland
Νέος Σχολιαστής
5 κριτικές 5 κριτικές
Κριτικές σε 5 πόλεις Κριτικές σε 5 πόλεις
6 χρήσιμες ψήφοι 6 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχο ξενοδοχείο, αλλά ακριβό και απομονωμένο”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 3 Νοέμβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Μείναμε εδώ προς το τέλος του μήνα του μέλιτος που περάσαμε στην Ιταλία και ήταν υπέροχα. Το ξενοδοχείο είναι άψογο. Όλοι ήταν πολύ φιλικοί, ο πορτιέρης που ήρθε στο ταξί και μετέφερε τις αποσκευές μας στο δωμάτιο και ο υπάλληλος της υποδοχής που μας έκανε το τσεκ ιν. Όλα ήταν πάρα πολύ κομψά και καθαρά, όμορφα και ήσυχα.

Το κακό ήταν ότι το ξενοδοχείο είναι μακριά από το κέντρο της πόλης και το φαγητό στο ξενοδοχείο ήταν ακριβό - και το πρώτο πρόβλημα μάς δυσκόλευε με το δεύτερο. Όταν δεν είχαμε το κουράγιο να ταξιδέψουμε μισή ώρα ως το κέντρο για φαγητό έπρεπε να πληρώσουμε πάνω από 20 ευρώ για κάθε πιάτο, όπως πίτσα ή ριζότο (που θα ήταν πολύ πιο φτηνά στα εστιατόρια της πόλης). Οπότε ένα γεύμα με 2 πιάτα για δυο άτομα με ένα ποτήρι κρασί, είτε μεσημεριανό είτε βραδινό κοστιζε τουλάχιστον 80 ευρώ. Το ξενοδοχείο έχει και ένα ξεχωριστό μενού στην υποδοχή αλλά είναι κι αυτό ακριβό και έχει λιγότερες επιλογές. Και τα ποτά είναι ακριβά (13 ευρώ για ένα ποτήρι κρασί Primativo).

Για να πάτε στο κέντρο πρέπει να πάρετε τραμ. Αλλά δε μας είπαν ότι πρέπει να πάρεις εισιτήριο ΠΡΙΝ ανεβείς στο τραμ, από τα μαγαζιά στην πόλη. Δεν το ξέραμε και νομίζαμε ότι θα πάρουμε εισιτήριο πάνω από το τραμ όταν ανεβήκαμε. Και ο ελεγκτής έβαλε πρόστιμο σε μένα και τον άντρα μου 35 ευρώ τον καθένα, σύνολο 70. Τα εισιτήρια κάνουν 3 ευρώ για 24 ώρες από την πρώτη στιγμή που τα ακυρώνεις.

Τα καλά:
Το ξενοδοχείο είναι πολύ όμορφο, και επειδή εμείς απλώς θέλαμε να χαλαρώσουμε στο ξενοδοχείο, μας άρεσε πολύ το δωμάτιό μας (μια σουίτα στον 7ο όροφο). Η τηλεόραση είναι καλή, και έχει κάποια αγγλικά κανάλια (αλλά τα περισσότερα είναι ειδήσεις). Η πισίνα είναι πολύ όμορφη, αν και η σάουνα είναι ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες, στα αποδυτήρια, κι έτσι δεν μπορείς να καθίσεις με τον άντρα σου ή τη γυναίκα σου.

Μου άρεσε πολύ η διαμονή μου σε αυτό το ξενοδοχείο, αλλά αν πάω ξανά στο Μιλάνο θα βρω κάτι πιο κεντρικό.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Καθαριότητα
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.ie. Προβολή αρχικής
2 κριτικές
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Amazing stay in great hotel!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Μάϊος 2012 ΝΕΟ

Έμπειρος Συντελεστής
46 κριτικές 46 κριτικές
Κριτικές σε 36 πόλεις Κριτικές σε 36 πόλεις
11 χρήσιμες ψήφοι 11 χρήσιμες ψήφοι
“Decent Radisson, poor location”
3 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 28 Μάϊος 2012 ΝΕΟ

Σαμονί, Γαλλία
Νέος Σχολιαστής
3 κριτικές 3 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“Relaxing ambience and large comfortable rooms”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 26 Μάϊος 2012 ΝΕΟ

• Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 3 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία

Οι ταξιδιώτες που είδαν Radisson Blu Hotel, Milan, είδαν επίσης

Hotel Berna
4,5 5 αστέρων 2.420 Κριτικές
Μιλάνο, Λομπάρντι
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d229090?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Crowne Plaza Hotel Milan City
4 5 αστέρων 242 Κριτικές
Μιλάνο, Λομπάρντι
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d1027179?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Chateau Monfort
4,5 5 αστέρων 65 Κριτικές
Μιλάνο, Λομπάρντι
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2417960?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 441 ξενοδοχείων στην περιοχή Μιλάνο, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Radisson Blu Hotel, Milan: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Radisson Blu Hotel, Milan

• Chedi Hotel Milan
  • The Chedi Hotel Milan
Διεύθυνση: Via Villapizzone 24, 20156 Μιλάνο, Ιταλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 87 € - 304 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Radisson Blu Hotel, Milan, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Radisson Blu Hotel, Milan
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών