Όλοι ξέρουμε ότι ένα ξενοδοχείο μπορεί να κάνει ένα ταξίδι τέλειο ή απαίσιο. Το AC Milano σίγουρα έκανε το δικό μου ταξίδι τέλειο.
Πρώτα, η τοποθεσία. Δεν είναι ακριβώς στο κέντρο του Μιλάνου, αλλά είναι σε πολύ βολικό σημείο. Είναι 200 μέτρα από το σταθμό του τρένου και του μετρό (πράσινη γραμμή) και τρεις στάσεις από το σταθμό Codorna που περνάει το εξπρές για Malpesa αν πάτε εκεί με τρένο, και 3 στάσεις από το κεντρικό σταθμό του Μιλάνου. Το μετρό είναι πολύ άνετο, μου πήρε 20 λεπτά το πρωί για να πάω από το ξενοδοχείο στο Ντουόμο με μετρό.
Για το ξενοδοχείο δεν έχω να πω σχεδόν τίποτα κακό.
Στα πολύ καλά:
Η καθαριότητα του δωματίου, κάτι πολύ σημαντικό για μένα και το άλλο σημαντικό - η εξυπηρέτηση. Και στα δυο το ξενοδοχείο τα πήγε πάρα πολύ καλά, ειδικά σε σύγκριση με πολλά άλλα ξενοδοχεία που έχω μείνει σε όλο τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Massimiliano που φρόντισε για ό,τι του ζήτησα, όσο παράξενο κι αν ήταν, από οδηγίες, μέχρι και εισιτήρια για ποδόσφαιρο. Αν κάποιος από εσάς μείνει εκεί, δώστε του θερμούς χαιρετισμούς απο τον Sivan :-)
Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό, και σε μέγεθος και σε άνεση.
Το κρεβάτι είναι άνετο και κοιμηθήκαμε σαν μωρά (αυτά που κοιμούνται, όχι αυτά που ξυπνάνε κάθε δυο ώρες και κλαίνε :-) ).
Το πρωινό του ξενοδοχείου είναι αρκετό και νιώθαμε πάντα χορτάτοι, και έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Είναι αλήθεια αυτό που λένε για τον ιταλικό καφέ, ξέρουν να το φτιάχνουν.
Στα αρνητικά είναι το γεγονός ότι το ξενοδοχείο, αν και έχει γυμναστήριο, δεν έχει μεγάλη ποικιλία εκεί, ούτε ντους στον ίδιο όροφο. Ούτε είχε ένα χώρο με υπολογιστές για να εκτυπώσω το εισιτήριό μου (επειδή όπως συνήθως έκανα τσεκ ιν στο ίντερνετ). Πάλι ο Massimiliano με βοήθησε και με άφησε να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή του ξενοδοχείου στην υποδοχή :-)
Όσον αφορά το κόστος, νιώθω ότι άξιζε αυτό που έδωσα.
Φοβερό ξενοδοχείο, σε πολύ καλό σημείο, με φοβερό προσωπικό και εξυπηρέτηση.
Θα ξανάρθω!!!
Αν θέλετε να δείτε ένα χάρτη με τα μέρη που σημείωσα στο Μιλάνο (και λίφο στη Βενετία) μεταξύ των οποίων και το ξενοδοχείο, πάτε στη σελίδα http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=107527496948438760358.000493bc379d8c72d7c8f
- Ac Hotel Milan
- Ac Hotels Milan