Πάρα πολύ καλό σε ήσυχη περιοχή στο κέντρο της πόλης. Η ευγένεια και η εξυπηρέτηση μοναδικά. Τα δωμάτια άνετα και πεντακάθαρα. Το μπάνιο έλαμπε και η τιμή άριστη για όλα αυτά που προσφέρει. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.
- Lancaster Hotel Milan

Έκανα κράτηση ένα μονόκλινο, αν και είχε διπλό κρεβάτι τελικά.
Το μπάνιο ήταν τόσο μικρό που για να πάω στην τουαλέτα έπρεπε να στριμωχτώ ανάμεσα στο ντους και στο νιπτήρα και καθόμουν στο πλάι γιατί τα γόνατά μου δε χωρούσαν (και δεν είμαι τόσο ψηλή). Αλλά το κρεβάτι είναι άνετο, το μπάνιο μοντέρνο και καθαρό και απλώς μάλλον μου έτυχε το δωμάτιο με το μικρότερο μπάνιο, σύμφωνα με το χάρτη του ξενοδοχείου.
Το πρωινό ήταν εντάξει, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο (και τίποτα ζεστό). Οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Δεν είναι και τόσο κεντρικό ξενοδοχείο. Λίγο πιο βόρεια από το κέντρο της πόλης, αλλά μπορείτε να περπατήσετε στο κέντρο σε 30 λεπτά, μέσα από ένα ωραίο πάρκο και την αγορά. Γενικά είναι καλό, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Μόλις επιστρέψαμε από το ταξίδι μας στην Ιταλία, και τα τελευταία 2 βράδια τα περάσαμε στο ξενοδοχείο Lancaster, επειδή διαβάσαμε τις προτάσεις στο Trip Advisor. Το ξενοδοχείο είναι όπως ακριβώς το περιγράφει ο κόσμος - σε πολύ καλό σημείο κοντά στο πάρκο Sempioni, με το τραμ κοντά που σε πάει στο κέντρο του Μιλάνου και στο σταθμό Cardona για το αεροδρόμιο. Το δωμάτιο ήταν μικρό, αλλά άνετο και είχε ένα μεγάλο μπάνιο - καλό για λίγα βράδια. Οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί. Σίγουρα το προτείνουμε γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα και τιμή, για Μιλάνο.
Έχω πάει πολλές φορές στο Μιλάνο για δουλειές, και ξέρω ότι το κέντρο δεν έχει πολλα καλά ξενοδοχεία, μόνο ακριβά ξενοδοχεία που δεν είναι και καλά. Οπότε ήθελα να δω γιατί είχαν ξετρελαθεί όλοι με αυτό το ξενοδοχείο. Είναι ένα όμορφο ξενοδοχείο σε μια ήσυχη γειτονιά μακριά από το κέντρο. Τα δωμάτια είναι καλά, τίποτα το ιδιαίτερο. Το πρωινό ήταν τα συνηθισμένα. Η εξυπηρέτηση ήταν πάντα φιλική και καλή.
Είχα σφιχτό προϋπολογισμό, οπότε δεν πήγα πολύ στο κέντρο. Αλλά δεν είδα κανένα σταθμό εκεί κοντά, ούτε λεωφορεία και τραμ. Τελικά πήρα ταξί από το ξενοδοχείο για το κέντρο και το σταθμό, 15 ευρώ και πήρε μισή ώρα. Οπότε πώς γίνεται να πηγαίνεις στο Ντουόμο σε 20 λεπτά;
Είναι ωραίο ξενοδοχείο, αλλά τίποτα το σπουδαίο, και η τοποθεσία δε βολεύει. Ίσως αν έχετε αμάξι... Εγώ σίγουρα δεν τρελάθηκα!
Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Lancaster Hotel, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.