Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Portrait Suites: Κριτικές Ταξιδιωτών

4.5 από 5
Via Bocca Di Leone 23, 00187 Ρώμη, Ιταλία
Ανέσεις ξενοδοχείου
Portrait Suites
Κατατάχθηκε #2 από 1.288 ξενοδοχεία στον προορισμό Ρώμη
5.0 5 αστέρων 141 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

141 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Spanish Steps(14)
  • Ταράτσα(6)
  • Via Condotti(5)
  • Μίνι μπαρ(4)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (26) | Ζευγάρια (85) | Επιχειρηματίες (6)
Ημερομηνία Βαθμός
27 χρήσιμες ψήφοι 27 χρήσιμες ψήφοι
“Υπέροχα δωμάτια!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 16 Νοέμβριος 2010
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Είναι τέλειο ξενοδοχείο, ειδικά αν είστε πολύ επιλεκτικοί με το δωμάτιο και θέλετε μόνο τα καλύτερα. Μας αρέσει η Ρώμη αλλά είναι πολύβουη και χαοτική και το Portrait Suites ήταν μια τέλεια όαση. Μείναμε σε ένα στούντιο deluxe που ήταν μεγάλο, με πανέμορφο σχεδιασμό και με ό,τι παροχές μπορείτε να φανταστείτε. Και όλα με την καλύτερη ποιότητα. Το κρεβάτι και τα σκεπάσματα ήταν τέλεια, μου άρεσε το κασμίρι που έριχναν το βράδυ. Το ξενοδοχείο είναι σε τέλειο σημείο και η βεράντα είναι πολύ όμορφη, φάγαμε πρωινό εκεί και μια βραδιά παραγγείλαμε ένα μπουκάλι κρασί και χαζεύαμε τη θέα από τα ισπανικά σκαλοπάτια και απολαμβάναμε την ησυχία του δωματίου μας. Μας άρεσαν πολύ και οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ, είναι πολύ φιλικοί και μας έδωσαν καλές συμβουλές για εστιατόρια. Το μόνο μου θέμα είναι που στείλαμε ένα e-mail πριν πάμε για να κλείσουμε έναν ξεναγό για το Βατικανό και μια ημερήσια εκδρομή στη Ρώμη, αλλά δε μας απάντησαν ποτέ. (Τελικά κάναμε ξενάγηση με την Πάολα, από το Ultimate Rome Tours, που μας την πρότεινε ένας φίλος, και ήταν υπέροχη).
Τους ζητήσαμε και προτάσεις για μαγαζιά, είδαν τα αρχεία τους στον υπολογιστή και μας έδωσαν μια λάθος διεύθυνση και ένα άλλο μαγαζί δεν ήταν εκεί που μας είπαν, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Το Portrait Suites είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος και όταν έρθουμε ξανά στη Ρώμη δε θα μείνουμε πουθενά αλλού.

• Έμεινε στις Οκτώβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Αξία
    • 4 5 αστέρων Υπηρεσία
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Υποβλήθηκε αρχικά σε Αγγλικά στις www.tripadvisor.com. Προβολή αρχικής
Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Συντελεστής
15 κριτικές 15 κριτικές
Κριτικές σε 7 πόλεις Κριτικές σε 7 πόλεις
18 χρήσιμες ψήφοι 18 χρήσιμες ψήφοι
“Το καλύτερο ξενοδοχείο που έχω μείνει σε όλο τον κόσμο!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 4 Οκτώβριος 2010
άτομα βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, για δουλειές και για διασκέδαση, αλλά αυτό το ξενοδοχείο είναι κορυφαίο από άποψη εξυπηρέτησης και πολυτέλειας. Ήταν σε τέλειο σημείο. Είχε μόνο μια κομψή, διακριτική είσοδο δίπλα από το μαγαζί Ferragamo στη Via Condotti. Όταν χτυπάτε το κουδούνι, έρχεται να σας υποδεχτεί ένας από τους υπέροχους υπαλλήλους, σας ρωτάνε για τη μέρα σας, σας εύχονται καλό βράδυ. Οι υπάλληλοι μάς έκαναν κράτηση για βραδινό κάθε βράδυ, τις 4 πρώτες μέρες που ήμασταν εκεί. Πήγαμε στη Βενετία 3 βράδια, και μετά γυρίσαμε ένα ακόμα βράδυ στο Portrait Suites για να πάρουμε το αεροπλάνο μας το πρωί. Μας έκαναν αναβάθμιση στη σουίτα Penthouse! Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, είχαμε προσωπικό υπάλληλο στην υποδοχή 24 ώρες τη μέρα. Το κρεβάτι ήταν σκληρό αλλά άνετο, τα μαξιλάρια ήταν όσο μαλακά θέλαμε. Όλα τα σεντόνια ήταν πολύ ωραία. Το πρωινό που σερβίρουν στο δωμάτιο ήταν νοστιμότατο. Τα είδη προσωπικής υγιεινής ήταν από το Salvatore Ferragamo, ήταν όλα υπέροχα και μύριζαν φανταστικά. Αντί για σοκολάτα, ζήτησα ένα μπουκάλι νερό το βράδυ, και μας έφεραν και μας άφησαν και κρέμα για τα χείλια δίπλα από το κρεβάτι. Πώς ήξεραν ότι βάζω τέτοια κρέμα κάθε φορά πριν κοιμηθώ; Ένιωσα ότι κακομαθαίνω σε αυτό το μικρό, πολυτελές ξενοδοχείο, ένα υπέροχο διάλειμμα μετά από μια μέρα στα αξιοθέατα, που ήμασταν μες τη ζέστη και τον ιδρώτα. Δεν ήθελα να φύγω, όχι μόνο γιατί το δωμάτιο ήταν τόσο ωραίο αλλά και για τους νέους μου "φίλους", το υπέροχο προσωπικό. Ανυπομονώ να ξαναπάω.

• Έμεινε στις Σεπτέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Σασκατούν, Καναδάς
Έμπειρος Σχολιαστής
9 κριτικές 9 κριτικές
Κριτικές σε 3 πόλεις Κριτικές σε 3 πόλεις
“Amazing hotel in the perfect location!!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 31 Μάϊος 2012 ΝΕΟ
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Room 652 was outstanding and huge!
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε με φίλους
Δείτε 2 ακόμη κριτικές του χρήστη tylernolan2 για τον προορισμό Ρώμη
Σασκατούν, Καναδάς
1 κριτική
“Great Hotel wth the best shopping right there!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 31 Μάϊος 2012 ΝΕΟ
Μετάφραση Google

Συμβουλή: Because the hotel is over the Ferragamo store the rooms are of varying sizes. The room with the saun...
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
  • Έμεινε στις Μάιος 2012, ταξίδεψε με την οικογένεια

Οι ταξιδιώτες που είδαν Portrait Suites, είδαν επίσης

Deko Rome
5 5 αστέρων 191 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2091012?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Artemide Hotel
4,5 5 αστέρων 1.962 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d205044?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Albergo del Senato
5 5 αστέρων 1.189 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d191099?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 1.288 ξενοδοχείων στην περιοχή Ρώμη, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

Portrait Suites: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για Portrait Suites

• Portrait Hotel Rome
  • Portrait Suites Rome
  • Portrait Hotel
Διεύθυνση: Via Bocca Di Leone 23, 00187 Ρώμη, Ιταλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 461 € - 818 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Portrait Suites, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
Portrait Suites
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών