Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

iQ Hotel Roma: Κριτικές Ταξιδιωτών

Κάντε κλικ για λεπτομέρειες
iQ Hotel Roma
Κατατάχθηκε #12 από 1.288 ξενοδοχεία στον προορισμό Ρώμη
4.5 5 αστέρων 1029 Κριτικές
Εμφάνιση χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο*
Προβολή τιμών
*από τους συνεργάτες μας
Γράψτε μια κριτική

1.030 κριτικές της κοινότητάς μας

Τι λένε οι ταξιδιώτες για αυτό το ξενοδοχείο
  • Φιλικό και εξυπηρετικό(31)
  • Πολύ καλό(25)
  • Υπέροχη τοποθεσία(24)
  • Σταθμός Termini(19)
  • Ταράτσα(18)
  • Θα έμενα οπωσδήποτε(18)
  • Πρωινό σε μπουφέ(13)
  • Σταθμός τρένου(11)
  • Πολύ καθαρό(11)
  • Όπερα(10)
Εμφάνιση κριτικών μόνο για Οικογένειες (191) | Ζευγάρια (486) | Επιχειρηματίες (28)
Ημερομηνία Βαθμός
Ηράκλειο, Ελλάδα
1 κριτική
“Μarios”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 8 Φεβρουάριος 2012

Αριστο σερβις,πολυ καθαρο,καλη τοποθεσια.θα ξαναμεναμε!!!

• Έμεινε στις Ιανουάριος 2012, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 5 5 αστέρων Αξία
    • 5 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 5 5 αστέρων Δωμάτια
Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Αθήνα, Ελλάδα
2 κριτικές
Κριτικές σε 2 πόλεις Κριτικές σε 2 πόλεις
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 1 Μάρτιος 2011
άτομο βρήκε(-αν) αυτή την κριτική χρήσιμη

Άψογη καθαριότητα (κάθε μέρα καθαρές πετσέτες, σεντόνια, και ότι άλλο ζητούσαμε), super το μπάνιο (μεγάλο και πεντακάθαρο), αρκετά ευρύχωρο δωμάτιο με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, άνετο στρώμα, αυτόνομη ρύθμιση του a/c, καλή μόνωση (ησυχία), μπαλκόνι, δωρεάν και ταχύτατο internet, ευγενέστατο προσωπικό και δικαριτικότατοι και πάντα διαθέσιμοι. Σε αρκετά καλή περιοχή, δίπλα στον σταθμό μετρό της Republica και σε στάση λεωφορείων, αν και εμείς πήγαμε σχεδόν παντού με τα πόδια με αρκετή ευκολία. Αρκετά συμπαθητικό το πρωινό με ικανοποιητική ποικιλία και ωραίο καφέ, αν και από μηχάνημα. Επίσης οι αυτόματοι πωλητές σε πολύ normal τιμές, αλλά και επιτρέπεται να ψωνίσεις και να συντηρήσεις στο δωμάτιο ότι φαγώσιμο επιθυμείς. Παίρνεις ακριβώς αυτό που πληρώνεις και βλέπεις στις φώτο. Μετά από ατελείωτο ποδαρόδρομο και αρκετό κρύο ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε, ένα καθαρό, ζεστό μέρος να χουχουλιάσουμε και να μαζέψουμε δυνάμεις για την επόμενη ημέρα!

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι
    • 4 5 αστέρων Τοποθεσία
    • 5 5 αστέρων Ποιότητα ύπνου
    • 4 5 αστέρων Δωμάτια
Ένας ταξιδιώτης της Expedia
“Nothing less than perfect!”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 3 Ιανουάριος 2011

Αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη; Ναι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μεμονωμένου ταξιδιώτη και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC ή των συνεργατών της.
Πόρτο, Πορτογαλία
1 κριτική
1 χρήσιμη ψήφος 1 χρήσιμη ψήφος
“Τέλειο Ξενοδοχείο”
5 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 14 Δεκέμβριος 2010

Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ καλό σημείο, 5 λεπτά από το σταθμό Roma Termini και 2 λεπτά από το σταθμό του μετρό Republic.

Τα δωμάτια είναι πολύ άνετα και καθαρά. Το πρωινό ήταν τέλειο. Όλοι οι υπάλληλοι ήταν φανταστικοί. Σίγουρα θα έρθω ξανά στη Ρώμη και θα επιλέξω αυτό το ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2010, ταξίδεψε μόνος
Κορυφαίος Συντελεστής
72 κριτικές 72 κριτικές
Κριτικές σε 26 πόλεις Κριτικές σε 26 πόλεις
90 χρήσιμες ψήφοι 90 χρήσιμες ψήφοι
“Πολύ καθαρό, οργανωμένο και πολύ φιλόξενο”
4 5 αστέρων Η κριτική έγινε στις 12 Δεκέμβριος 2010

Φτάσαμε νωρίς, αλλά μας έβαλαν στο δωμάτιο κανονικά. Όποτε γυρνούσαμε από τις διάφορες περιπέτειές μας στην πόλη, το δωμάτιο ήταν άψογο. Το κρεβάτι ήταν λίγο σκληρό, αλλά φαίνεται ότι έτσι είναι παντού. Βρίσκεται στη συνοικία που είναι τα θέατρα και έχει πολλά εστιατόρια και μαγαζιά εκεί γύρω. Το όχημα που έστειλαν στο αεροδρόμιο ήταν ένα ΙΧ, Μερσεντές, και ο τύπος που το οδηγούσε, που ήταν πολύ καλός, και προσπαθούσε να εξασκήσει τα αγγλικά του μαζί μας. Η ποιότητα και η τιμή είναι πολύ καλή εδώ. Ένα πράγμα μόνο - αν σκοπεύετε να πάρετε το μετρό, να προσέχετε. Το μετρό έχει πολλούς πορτοφολάδες.

Από αυτό το ξενοδοχείο θα πρέπει να περπατήσετε λίγο παραπάνω για να μην πάρετε το μετρό. Εμείς δεν είχαμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο. Μας αρέσει πολύ να περπατάμε και να καίμε τις θερμίδες μας και το χαρήκαμε.

Όπως είπα ήδη, θεωρούμε ότι το IQ Roma έχει πολύ καλή τιμή, και ήταν πολύ οργανωμένο ξενοδοχείο.

• Έμεινε στις Δεκέμβριος 2010, ταξίδεψε ως ζευγάρι

Οι ταξιδιώτες που είδαν iQ Hotel Roma, είδαν επίσης

Artemide Hotel
4,5 5 αστέρων 1.962 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d205044?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Deko Rome
5 5 αστέρων 191 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d2091012?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Albergo del Senato
5 5 αστέρων 1.189 Κριτικές
Ρώμη, Λάτσιο
Προβολή τιμών ABS:HotelCheckRates-d191099?&src=ShowUserReviewsHotels&fromServlet=ShowUserReviews&Action=QC_AlsoViewed
Προβολή 1.288 ξενοδοχείων στην περιοχή Ρώμη, ανάλογα με τη δημοτικότητά τους. »

iQ Hotel Roma: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Γράψτε μια κριτική Προσθήκη φωτογραφιών

Πρόσθετες πληροφορίες για iQ Hotel Roma

Via Firenze, 8, 00184 Ρώμη, Ιταλία
Εύρος τιμών (ανά διανυκτέρευση):* 127 € - 242 €

Ιδιοκτήτες: Ποια είναι η δική σας σκοπιά;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο iQ Hotel Roma, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

• Διαχειριστείτε την καταχώρισή σας
iQ Hotel Roma
Εμφάνιση της χαμηλότερης τιμής για αυτό το ξενοδοχείο (από τους συνεργάτες μας)
Προβολή τιμών