Μείναμε δυο βράδια στο Hyatt.
Από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας εκεί, τα χάσαμε με αυτό το ξενοδοχείο. Στην είσοδο κυριαρχεί ένα σιντριβάνι/καταρράκτης που όχι μόνο είναι ωραίο, αλλά δημιουργεί και έναν ευχάριστο ήχο.
Μας υποδέχτηκε μια φιλική και οργανωμένη ρεσεψιονίστ, που συνδύαζε τέλεια τον επαγγελματισμό με την προσωπικότητα. Έκανε το τσεκ ιν, αλλά ταυτόχρονα μάς έκανε να αισθανόμαστε πραγματικά ευπρόσδεκτοι και ξεχωριστοί.
Μας έδωσαν ένα καλύτερο δωμάτιο από αυτό που κλείσαμε, με θέα στο Ρήνο, και από πίσω τον μαγευτικό καθεδρικό ναό της Κολωνίας, την παλιά πόλη και τη γέφυρα των τραίνων. Η θέα είναι εκπληκτική, ειδικά στην ανατολή και τη δύση του ήλιου. Το δωμάτιο ήταν καλό μέγεθος, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλο και με πολύ ωραία διακόσμηση.
Το φαγητό στο εστιατόριο ήταν κορυφαίο. Ο μπουφές στο πρωινό είχε πολύ ωραία όψη, με πολύ προσεκτικούς σερβιτόρους και σερβιτόρες έτοιμοι να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου. Ο μάγειρας ετοιμάζει αυγά όπως τα προτιμάς - η μόνο μου παρατήρηση είναι ότι ίσως ένας μάγειρας δεν αρκεί όταν το εστιατόριο είναι γεμάτο. Φάγαμε και βραδινό μια φορά στο ξενοδοχείο και πάλι το φαγητό ήταν εξαιρετικό. Το ίδιο έχουμε να πούμε και για την ποιότητα στο μπαρ - αν και ήταν λίγο ακριβό.
Ο σύντροφός μου δοκίμασε το γυμναστήριο, τη σάουνα και την πισίνα και είπε ότι όλα ήταν πολύ ωραία. Σίγουρα θα ξαναμέναμε εκεί.
- Hyatt Cologne
- Cologne Hyatt Regency